Portofoliu de evaluare la întroducere în publicitate

Extras din proiect Cum descarc?

A. Tipuri de publicitate
1. De informare Pentru acest tip de publicitate am ales un print pentru L’Oreal Collagen Re-Plumper. Sursa: https://images.app.goo.gl/qVEuyjFoGh7gddne8
Publicitatea de informare are drept scop de a înștiința indivizii în legătură cu un produs sau un nou serviciu. Astfel, acest print publicitar, L’Oreal are intenția de a-și anunța clienți că brand-ul lor au introdus o nouă colecției a gamei Collagen RE-PLUMPER , una dintre cele mai importante și spectaculoase game. L’Oreal este un brand pentru doamnele care vor să-și redefinească frumusețea, să rămână veșnic tinere și frumoase, pentru acele doamne care trăiesc momentele cu pasiune, dedicare, bucurie și speranță, iar acest nou brand este adresat special acestor doamne, fiind disponibil în toate magazinele L’Oreal fizice și cele online. Această gamă susține că reduce aspectul ridurilor și a cutelor, redefinește frumusețea prin simplul fapt că colagenul este o moleculă ușoară, iar pielea este concepută pentru a susține aceste substanțe.
Am ales acest print deoarece ne face cunoștință cu un nou produs, mai ales prin folosirea termenului „noua colecție” din print, ceea ce ne ilustrează noua colecție, și de
asemenea, reclama ilustrează foarte bine produsul, și poate căpăta atenția, datorită aspectului plăcut al tenului doamnei. Culoarea este una care se asociază foarte bine cu produsul, și de asemenea, este o culoare care atrage privirea și dezvoltă curiozitatea, apelându-se la culoarea mov, care simbolizează pasiunea, creativitatea și gingășia.
2. De poziționare Pentru acest tip de publicitate am ales un print pentru Mercedes-Benz, de pe adresa web: https://images.app.goo.gl/D33NwEJzn5picPFY9
Pentru acest tip de publicitate am ales ca print Mercedes-Benz, fiind adresată aproape tuturor categoriile de public, deoarece este prezentat un produs pe care îl cunoaște, fiind realizat special pentru a apărea discret în mintea noastră. Această reclamă are drept scop de a poziționa brand-ul în mintea consumatorilor, pentru a fi mai ușor de identificat față de alte mașini ale altor mărci. Cromatica aleasă pare să definească perfect caracteristicile mașinii, culorile în general sunt reci, albastrul, negru pe alocuri, și argintiul mașinii duce special la privirea indiviziilor. Șoferul este o caracteristică importantă a reprezentării mașinii, fiind un domn remarcabil care pare că se asortează cu mașina, având un stil de-a dreptul sobru și atractiv.
Acest print se încadrează în categoria de poziționare datorită faptului că, mașinile în special sunt adresate bărbaților, fiind dintre cele mai remarcabile mașini, astfel fiind mereu plasate în față și sunt mai ușor de identificat. Acest tip de publicitate este benefică, deoarece când consumatori doresc să achiziționeze astfel de lucruri, automat se formează în mintea lor o imagine cu ceea ce-și doresc să cumpere. Mercedes-Benz este un lider mondial al mașinilor în raport cu calitate-preț al autoturismelor. Succesul acestor mașini stă în numărul de variante autoturisme, care se extinde la un număr remarcabil de mai multe modele de mașini.


Fisiere în arhivă (1):

  • Portofoliu de evaluare la introducere in publicitate.pdf

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!