Cercetare Asupra Vopselei Lavabile Superweiss

Extras din proiect Cum descarc?

Dufa ROMANIA SRL este una dintre cele mai dinamice companii ce opereaza pe piata de lacuri si vopsele din Romania. Compania a fost fondata in anul 1997 si este un joint-venture intre o firma romaneasca si concernul german Meffert AG - unul dintre cei mai importanti producatori de lacuri si vopsele, cu numeroase reprezentante in intreaga Europa. 
Dufa ROMANIA pune la dispozitia clientilor mai multe game de produse, destinate sa satisfaca diversele nevoi ale consumatorilor: produse de zugravit in dispersie apoasa, vopsele si lacuri alchidice, tencuieli decorative, produse pentru renovat, produse speciale de decorare. Acest portofoliu cuprinzator este comercializat sub marci de success care au castigat increderea consumatorilor si utilizatorilor cum ar fi: dufa-Superweiss, dufa-Danke, dufa-Wandfarbe, Profitec, Effect-design, etc.
In urma investitiilor in capacitatea de productie si depozitare, implementarea tehnologiilor germane, cercetare, dezvoltarea sistemului de distributie si promovarea produselor, in 2004 Dufa ROMANIA ocupa o pozitie de lider pe piata. 
Trebuie sa intelegem de la bun inceput ca Dufa ROMANIA nu este doar un furnizor de lacuri si vopsele. 
Este un partener mereu gata sa ofere de la solutii si sugestii, pana la sisteme integrate de produse pentru constructii si renovari sau idei creative pentru decorarea casei.
Produsele din gama Dufa sunt gandite astfel incat pot fi aplicate cu usurinta, rapiditate si precizie, atat de profesionisti, cat si de gospodarii amatori.
La temelia acestei promisiuni stau marturie standardele nemtesti care sustin garantia calitatii fiecarui produs din portofoliul Dufa ROMANIA.


Industria de producere a grundurilor, vopselelor si diluantilor a constituit unul dintre domeniile performante de activitate din Romania in ultimii ani, atragand un volum apreciabil de investitii si reusind sa atinga un nivel tehnologic foarte apropiat de companiile din Comunitatea Europeana. Industria romaneasca de pana in 1990 a fost formata din mari producatori ce acopereau 50-60% din piata. Companiile rezultate prin privatizarea acestor unitati acopera in prezent un procent scazut, restul fiind ocupat de unitati de productie private deschise dupa 1990 si importatori.
Vopselele sunt produse care se adreseaza consumatorilor casnici si industriali. Tendinta manifestata in ultima perioada (1998,2004) este cea a orientarii firmelor producatoare sau importatoare catre consumatorii casnici, acestia reprezentand un segment de piata cu un potential de consum in continua crestere, desi aici concurenta este deosebit de puternica. Un avantaj al abordarii cu mai multa atentie al acestui segment de piata este cel al recuperarii sigure si mult mai rapide a creantelor decat in segmentul consumatorilor industriali.


Fisiere in arhiva (1):

  • Cercetare Asupra Vopselei Lavabile Superweiss.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 6 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!