Raport Practica ANRMAP

Cuprins proiect Cum descarc?

1. PREZENTAREA GENERALA A STAGIULUI DE PRACTICA
1.1 IDENTIFICAREA INSTITUTIEI GAZDA 
1.2 OBIECTIVELE DEPARTAMENTULUI IN CARE S-A DESFASURAT STAGIUL DE PRACTICA
1.3 DETALII DESPRE COORDONATORUL DE PRACTICA
2. DESCRIEREA INSTITUTIEI PRIMITOARE 
2.1 PLASAREA INSTITUTIEI IN SISTEMUL ADMINISTRATIV ROMANESC
2.2 PREZENTAREA GENERALA A MISIUNII , OBIECTIVELOR COMPARTIMENTULUI
3. JURNALUL STAGIULUI DE PRACTICA


Extras din proiect Cum descarc?

1. PREZENTAREA GENERALA A STAGIULUI DE PRACTICA
1.1 IDENTIFICAREA INSTITUTIEI GAZDA 
Stagiul de practica l-am efectuat in cadrul Autoritatii Nationale pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor publice . 
Autoritatea Nationala pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice s-a infiintat in baza Ordonantei de Urgenta nr.74 din 29 iunie 2005 , emisa de Guvernul Romaniei si publicata in Monitorul Oficial Nr. 572 din 4 iulie 2005 , avand in vedere necesitatea adoptarii unor masuri urgente pentru perfectionarea si dezvoltarea sistemului achizitiilor publice in contextul angajamentelor asumate de Romania si al recomandarilor Cosmisiei Europene , in temeiul art. 115 . alin. (4) din Constitutia Romaniei . 
Potrivit Articolului I , se infiinteaza Autoritatea Nationala pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice, denumita in continuare Autoritate, ca institutie publica independenta, cu personalitate juridica, organ de specialitate al administratiei publice centrale, in subordinea Guvernului,cu sediul in municipiul Bucuresti, prin reorganizarea Directiei de reglementare si monitorizare a achizitiilor publice din cadrul Ministerului Finantelor Publice si a Serviciului achizitii lucrari publice al Directiei generale achizitii in lucrari publice si infrastructura rurala din cadrul Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului.
2.3 OBIECTIVELE DEPARTAMENTULUI IN CARE S- A DESFASURAT STAGIUL DE PRACTICA 
Ca obiective regasim:
- Perfectionarea cadrului legislativ armonizat care a fost implementat in domeniul achizitiilor publice pe masura ce acquis-ul comunitar se modifica si/sau este imbunatatit, astfel incat sa se asigure permanent un grad cat mai ridicat de coerenta a legislatiei nationale in vigoare, concomitent cu respectarea deplina a compatibilitatii/conformitatii cu prevederile acquis-ului comunitar;


Fisiere in arhiva (1):

  • Raport Practica ANRMAP.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!