Cultura Politica a Statelor Unite ale Americii

Extras din proiect Cum descarc?

C.P. Este un model de atitudini intelectuale si de orientari fata de politica, manifestate in rindul membrilor unui sistem politic. Ea este un domeniu subiectiv care sta la baza actiunilor politice si care le confera importanta.
Desi, inceputul culturii vietii politice isi are originea in antichitate (Grecia, Roma), totusi conceptul de cultura politica a fost introdus in uzanta in a doua jumatate a secolului XX. Primele studii stiintifice despre cultura politica a democratiei au fost realizate de catre cercetatorii americani: G. Almond, B. Powel, S. Verba 
Statele Unite ale Americii este unul dintre cele mai democratice tari din lume. Cultura politica intr-un stat democratic presupune un nivel extrem de ridicat de educatie, informatie, competenta, fara de care este imposibila participarea complexa pe care o presupune viata politica a acestei tari .


Fisiere in arhiva (1):

  • Cultura Politica a Statelor Unite ale Americii.ppt

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!