Responsabilitate socială corporatistă

Extras din proiect Cum descarc?

Descrierea firmei
OMV Petrom este cea mai mare companie de energie din Sud-Estul Europei. Compania este prezenta pe intregul lant valoric din energie: de la sonde care produc gaze si titei, la rafinarea si distributia carburantilor, furnizarea de gaze, producerea si furnizarea de electricitate. Furnizeaza energia necesara pentru o viata moderna de zi cu zi: carburanti pentru mobilitate, energie pentru iluminat si pentru incalzire.
In Upstream OMV Petrom desfasoara operatiuni de productie de titei si gaze in Romania si Kazahstan si este implicata in activitati de explorare in Romania. Expertiza noastra variaza de la campuri mature, pana la productia onshore la mare adancime si offshore, in ape de mica adancime. In Downstream Oil, operam rafinaria Petrobrazi, cu o capacitate anuala de 4,5 mil. tone. Suntem prezenti pe pietele din Romania si tarile invecinate prin intermediul a 793 de benzinarii, la sfarsitul lui decembrie 2019, sub doua branduri, OMV si Petrom. In Downstream Gas, suntem activi in productia de energie electrica si furnizarea de gaze si electricitate. Operam centrala electrica de la Brazi, pusa in functiune in 2012, cu o capacitate de 860 Mwh. Oferim gaze si electricitate pentru sute de companii romanesti prin subsidiarele noastre de furnizare.
Portofoliu si acoperire geografica
OMV Petrom Upstream are operatiuni in Romania si Kazahstan, cu performante foarte bune in securitatea operatiunilor. In 2019, productia zilnica a fost de 151,6 kbep/zi, iar unul din obiectivele noastre este sa ne extindem portofoliul in regiune. Productie in Romania Operam 193 zacaminte comerciale de petrol si gaze, majoritatea onshore. Avem, de asemenea, operatiuni in apele de mica adancime din Marea Neagra, in Romania. In 2019, productia medie de petrol si gaze din Romania a fost de 145,1 kbep/zi.
Infrastructura noastra inseamna mii de sonde, kilometri de conducte si sute de facilitati de petrol si gaze: unitati de procesare titei si gaze, parcuri de rezervoare, parcuri de compresoare localizate in zonele noastre de productie. Portofoliul nostru este foarte diversificat. -  Adancimea sondelor: cea mai adanca sonda din portofoliul nostru a fost sapata la 7.000 de metri (7000 Baicoi, in zona Baicoi, Judetul Prahova). De asemenea, avem si sonde sapate la 200 de metri. -  Productivitatea sondelor: Portofoliul nostru cuprinde o gama variata de sonde in ceea ce priveste productivitatea, de la mii de sonde cu o productie zilnica de mai putin de 5 bep/zi pana la o productie de mai mult de 5.000 bep/zi (media pentru 2019) pentru sonda cu cea mai mare productie. Lucram in parteneriate cu companii internationale pentru 242 de zacaminte mature prin intermediul contractelor de crestere a productiei. OMV Petrom este in continuare titularul concesiunilor, dar partenerii nostri opereaza aceste zacaminte in vederea maximizarii productiei si imbunatatirii eficientei. In 2016, am inceput productia experimentala la o descoperire noua din Padina (Buzau), in cadrul unui Joint Venture cu Hunt Oil.


Fisiere în arhivă (1):

  • Responsabilitate sociala corporatista.pdf

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Bibliografie

1. https://www.omvpetrom.com/ro/activitatile-noastre 2. https://www.omvpetrom.com/en#? 3. https://www.omvpetrom.com/en/news/omv-petrom-and-eldrive-to-install-30-fast-charging-stations-for-electric-cars-in-filling-stations-in-romania-and-bulgaria


Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!