Campanie de Relatii Publice pentru un ONG

Extras din proiect Cum descarc?

Rezumat
Asociatia Studentilor si Absolventilor de la Facultatea de Filosofie Iasi (A.S.A.F.F.I) a fost infiintata din cauza problemelor cu care se confrunta miile de absolventi in cautarea unui loc de munca, atat in Iasi, cat si in celelalte orase.
Campania "Absolvent, caut un job", derulata sub sloganul "Un om in slujba intereselor dvs.", doreste sa informeze publicul tinta - studentii de la Facultatea de Filosofie Iasi, dar si pe cei interesati sa beneficieze de un ajutor in plus in cautarea unui job. In aceasi timp, sunt vizati si angajatorii, care nu apreciaza indeajuns capacitatile si abilitatile pe care le deprind studentii in timpul anilor petrecuti in facultati.
Totodata, prin campanie se vrea marirea gradulului de notorietate si de vizibilitate de care are nevoie organizatia spre a-si desfasura activitatile cu succes in judetul Iasi. In acest sens, se vor derula anumite activitati, pe o perioada de doua luni, activitati la care vor participa, atat studenti de la Facultatea de Filosofie, cat si alti studenti interesati de solutionarea problemei in cauza.
Odata cu incheierea campaniei, organizatia doreste ca obiectivele propuse sa fie indeplinite si problemele absolventilor sa fie rezolvate, astfel incat, atunci cand vor promova sa nu mai intampine problemele cu care s-au confruntat cei care au terminat in anii precedenti.
Campania de Relatii Publice
1. Prezentarea organizatiei
Asociatia Studentilor si Absolventilor de la Facultatea de Filosofie Iasi (A.S.A.F.F.I.) a luat nastere in primavara anului 2008 la initiativa mai multor studenti din cadrul Facultatii de Filosofie si Stiinte Social Politice.
Scopul propus: oferirea de oportunitati pentru dezvoltarea personala, profesionala si sociala a tinerilor de la Facultatea de Filosofie si Stiinte Social-Politice din cadrul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" Iasi.
Proiectele lor vin, atat in ajutorul studentilor facultatii (Stand de informare pentru boboci, informare cu privire la Bursa Erasmus), cat si a voluntarilor din cadrul Asociatiei oferindu-le, prin proiecte si traininguri, acele abilitati si competente necesare dupa absolvire. O parte din proiecte sunt organizate si coordonate de voluntari (Standul de informare pentru boboci, Carti si jucarii pentru copii!), o parte sunt in parteneriat cu facultatea si universitatea (Zilele Portilor Deschise, crearea blogului Facultatii), iar la altele suntem parteneri sau colaboratori (Programul CineFAN, Noii Pasoptisti).
Principalele obiective
o Sa promoveze excelenta si sa dezvolte spiritul de lider;
o Sa sprijine cooperarea intre mediul academic, politic si cel antreprenorial;
o Sa promoveze activitatile cultural-civice, stiintifice, sportive, sociale si mijloacele de agrement;
o Sa promoveze spiritul democratic in mediul social, liceal si universitar;
o Sa ofere noi perspective si oportunitati europene membrilor asociatiei si a studentilor;
o Oportunitati de a participa la programe locale, nationale si internationale pentru studenti si membrii asociatiei.


Fisiere in arhiva (1):

  • Campanie de Relatii Publice pentru un ONG.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!