Caiet de Practica - Service

Extras din proiect Cum descarc?

Am efectuat practica de specialitate in perioada 08.07.2013-26.07.2013 la firma SC.SIMSERV.SRL din Slobozia. In primele 5 zile am fost indrumat de catre tutore sa asist la receptie unde am invatat cum se executa comenzile de piese auto si cum se efectueaza lucrarile intr-un service auto. Tot in acest timp am fost indrumat sa asist si la lucrarile realizate de mecanici pentru a avea un minim de cunostinte in ceea ce numim industrie auto. Inainte de a incepe stagiul de practica am fost instruit cu privire la normele de securitate si sanatate in munca, precum si riscurile pe care mi le asum.
Dupa cum am mentionat mai sus in primele 5 zile am fost la receptie unde am asistat la comandarea pieselor. Pentru aceasta operatie este necesara seria sasiului, anul de fabricatie al modelului auto, precum si motorizarea acesteia, depinzand binenteles si de piesa sau piesele ce trebuiesc inlocuite. Acest lucru m-a ajutat in urmatoarele zile unde am putut sa identific mai usor piesele pe care le schimbam fiind indrumat de tutore.
Ziua 6 - 15.07.2013
In aceasta zi am fost indrumat :
? sa schimb 4 injectoare la o Toyota Land Cruiser. Pentru aceasta operatie am desfacut radiatorul aflat pe motor, am deconectat mufele de la injectoare si apoi am folosit o tubulara sa le inlocuiesc.
?am schimbat un rulment la roata fata partea dreapta :Audi A3.Pentru realizarea acestei operatii am dat roata jos, am indepartat piulita de la planetara, suruburile de pe amortizor, un pivot si am scos o mufa de la un senzor. Dupa inlocuirea rulmentului am pus piesele ce le-am desfacut in pozitia initiala.
Ziua 7 - 16.07.2013
In aceasta zi :
?am schimbat bujii la un VW Golf V. Pentru aceasta lucrare am desfacut capacul pozitionat deasupra motorului, mufele ce erau prinse in niste clipsuri si apoi cu ajutorul unei tubulare am inlocuit bujiile.


Fisiere in arhiva (1):

  • Caiet de Practica - Service.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!