Calitatea Serviciilor - Shipping Company

Cuprins proiect

1. Transportul naval. Facilitățile acestuia.
2. Despe Organizație
3. Calitatea serviciului de transport oferit
4. Factorii tehnici și Calitatea oferită
5. Costul
6. Resurse de personal
7. Definirea Calității Serviciilor
8. Locul desfășurării serviciilor prestate
9. CONCLUZIE


Extras din proiect

1. Transportul naval.
Consideratii generale.
Transportul naval ca unul din cele mai vechi sisteme de transport, a aparut si s-a dezvoltat vertiginos datorita avantajelor pe care le are in raport cu celelalte categorii de transport, respectiv cele naturale de transport, posibilitate de comunicare cu toate continentele si altele. Transporturile pe apa si-au consolidat locul pe care-l ocupa in ansamblul sistemului unitar al transporturilor datorita avantajelor economice si imposibilitatii inlocuirii lor in relatiile de comert dintre state si conti 
modernizarea si diversificarea bazei materiale a transporturilor navale si in primul rand a mijloacelor de transport naval. Astfel,dezoltarea navelor pe plan mondiala cunoscut realizari remarcabile,aparand unele nave de mare capacitate,cum sunt cele de peste 300.000 tdw , in perspectiva apropiata preconizandu-se aparitia unor nave gigant cu un tonaj pana la l.000.000 tdw. Dezvoltarea vertiginoasa a constructiilor de nave,cresterea de deplasare,reducerea costului transporturilor au intensificat transporturile maritime internationale si au impus efectuarea acestora pe baze ruguros stiintifice.
In functie de caracteristici,transporturile navale (interioare si maritime)au urmatoarele sfere de activitate:
- transporturi interioare (pe fluvii,rauri,lacuri si canale),care sunt adecvate transportului marfurilor de masa,cu valoare redusa,unde cheltuielile de transport prevaleaza asupra timpului de transport;aceste mijloace de transport sunt destinate sa deserveasca unitatile economice amplasate in vecinatatea apelor interioare,precum si pentru a realiza lantul de transport in traficul combinat (auto-cale ferata-apa); 
- transporturi maritime (pe mari si oceane) , care realizeaza legatura dintre baza de materii prime si productie si consum . Trei sferturi din comertul international se realizeaza prin intermediul transportului maritim , in permanenta , pe oceanul planetar aflandu-se in circulatie intre 15.000 si 20.000 de nave de diferite capacitati , incarcate cu marfuri din cele mai diverse.
TRANSPORTUL MARITIM
Transportului maritim îi revine un rol esential în realizarea circulatiei marfurilor, atât din punct de vedere cantitativ cât si ca operativitate, rol conferit de aspecte cum ar fi:
• costuri relativ mici, în raport cu volumul mare de marfuri care pot fi transportate;
• caracterul complex si diversificat al schimburilor comerciale;
• cresterea numarului de participanti la aceste schimburi.
Cele trei elemente esentiale care stau la baza definirii transportului maritim sunt urmatoarele:
• marfurile, caracterizate printr-un volum mare si o valoare ridicata;
• navele, ca mijloc de transport care încorporeaza un nivel de tehnicitate si al investitiilor ridicat;
• porturile, ca noduri de transbordare precum si instalatiile de operare din cadrul acestora.
Având în vedere aceste elemente se poate afirma că, transportul maritim reprezintă o activitate economică deosebit de complexă, având un caracter național si internațional, ce trebuie gândit si desfășurat atât în funcție de necesități, cât si pentru asigurarea rentabilitații.
Functia principala a transportului maritim este de a asigura legatura dintre productie si consum si se caracterizeaza prin doua trasaturi esentiale, de natura economica:
• eficienta economica, în sensul satisfacerii unor cerinte definite;
• rentabilitatea, ca o conditie esentiala a unei activitati economice ample, care implica costuri ale transportului propriu-zis si costuri ale operatiunilor conexe.
Atât eficienta economica cât si rentabilitatea depind în mod determinant de cele trei elemente esentiale care stau la baza definirii transportului maritim si anume : marfurile, navele si porturile.
Importanta transportului maritim a determinat dezvoltarea unei largi cooperari internationale pentru a asigura:
• siguranta vietii umane si a navelor pe mare;
• evitarea accidentelor si organizarea asistentei si salvarii maritime;
• prevenirea poluării mediului ambiant în general si a mediului marin în mod special;
• unificarea legislatiei si a metodologiei în transportul maritim;
• asigurarea marfurilor, a navelor si persoanelor;
• protectia armatorilor si proprietarilor de marfuri;
• stabilirea, pentru comertul maritim, a unui cadru juridic si economic adecvat, echitabil, durabil si operativ, pe fondul cooperarii internationale, care sa garanteze functionalitatea sa, egalitatea în drepturi si obligatii ale partenerilor, conditii în care principiul avantajului reciproc poate asigura o rentabilitate echitabila în cadrul comunitatii internationale.
2. Despre Companie
 Activitatea organizatiei 
Comapnia ”Shipping Company” este partenerul ce oferă servicii de cea mai înaltă calitate in domeniul transportului naval și al călătoriilor, atat pentru turisti individuali sau grupuri cât și pentru oameni de afaceri sau corporații.
Cu ajutorul unei echipe de profesioniști cu vastă experiență în tot ceea ce presupune domeniul serviciilor în transportul maritime al navelor de croazieră și de deservire ale clinților(pasagerilor navei).
Datorită faptului că fiecare solicitare exprimata de unul dintre clientii nostrii este unica in felul ei, majoritatea pachetelor de servicii oferite de noi sunt construite, personalizate si adaptate, astfel incat vacanta sa se desfasoare conform dorintelor atat in ceea ce priveste destinatia, datele de calatorie cat si categoria de cazare preferata si bugetul alocat. Seriozitatea, ca element fundamental al activitatii echipei Shipping Company este reflectata atat in unicitatea produselor, atentia la detaliu, cat si in informarea corecta si completa asupra continutului ofertei. Toate acestea fac dintr-un banal pachet de servicii turistice, o vacanta de neuitat. Datorita sistemelor on-line performante folosite de catre compania noastra, se asigura raspunsul prompt la solicitarile clientilor, precum si avantajele oferite prin programele de fidelitate ale companiilor aeriene si lanturilor hoteliere.
Ne adresăm tuturor categoriilor de varstă cu o gamă diversificată de programe turistice atît în tara cat si in strainatate. Profesionalismul de care da dovada personalul nostru coroborat cu cunostintele acumulate in domeniul ticketingului si turismului contribuie la asigurarea derularii cu succes programelor turistice pe care le promovam.
 Caracteristicile organizatiei:
- servicii de calitate
- comoditate
- transport la cel mai înalt nivel
- rapiditate
- siguranță
- preț avantajos
- personal responsabil.


Fisiere în arhivă (1):

  • Calitatea Serviciilor - Shipping Company.doc

Imagini din acest proiect

Ne pare rau, pe moment serviciile de acces la documente sunt suspendate.


Hopa sus!