Piața transporturilor aeriene

Cuprins proiect Cum descarc?

CapI.Prezentarea serviciului companiei de transport aeriene Tarom.
CapII.Cererea de serviciu a companiei Tarom
CapIII.Oferta de serviciu a companiei Tarom
CapIV.Pretiri si tarife
CapV.Raport calitate-pret
CapVI. Bibliografie


Extras din proiect Cum descarc?

TRANSPORTUL AERIAN
-PIATA TRANSPORTURILOR AERIENE-
Conceptul de serviciu reprezinta rezultatul a cel putin unei activitati necesare,realizata la interfata dintre furnizor si clienti si constituie ceea ce se numeste”SECTORUL TERTIAR AL ECONOMIEI”.
Principalele ramuri ale serviciilor sunt:comertul,comunicatiile si TRANSPORTUL.
I.PREZENTAREA SERVICIULUI
Transportul aerian a revoluţionat transportul global, reducând dramatic timpul necesar călătoriei pe mari distanţe. Călătoriile peste oceane, care ar fi putut dura săptămâni sau chiar ani, acum pot fi făcute în câteva ore
Compania de transport aerian TAROM
TAROM îşi are originile în anul 1920. Acela a fost anul în care s-a creat Compania Franco-Română Pentru Navigaţie Aeriană (CFRNA). Compania folosea avioane franceze POTEZ pentru a transporta călători, marfă şi poştă, de la Paris la Bucureşti, via multe oraşe din Europa.
TAROM este Compania Nationala de Transporturi Aeriene a Romaniei, o societate comerciala cu capital majoritar de stat, avand ca obiect principal de activitate transporturi aeriene dupa grafic (transporturi aeriene interne si internationale de calatori, bagaje, marfuri si posta prin curse regulate si charter). Capitalul social al Companiei TAROM este detinut dupa cum urmeaza:
95% din actiuni sunt detinute de Statul Roman - prin Ministerul Transporturilor; 
2,58% de Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti; 
2,18% de ROMATSA R.A.; 
0.15% de Societatea de Investitii Financiare "Muntenia"; 
0.09% de Autoritatea Aeronautica Civila Roma
Confortul pasagerilor reprezinta obiectivul principal al oricarei companii aeriene. TAROM acorda o atentie deosebita calitatii tuturor serviciilor oferite pasagerilor. Punctualitatea si câstigarea încrederii pasagerilor în serviciile oferite sunt într-un permanent proces de perfectionare, pentru a veni, în acest fel, în întâmpinarea cerintelor pasagerilor. Pentru a atinge aceste scopuri ambitioase, se introduc solutii complexe, printre care îmbunatatirea calitatii si diversificarea serviciilor de catering pe toate cursele internationale
De asemenea,calatoriile cu una din companiile aeriene TAROM,implica si respectarea unor conditii de calatorie,tocmai pentru a oferii calatorilor siguranta si confortul dorit. 
Conditiile de calatorie a minorilor neinsotiti.
Copiii cu varsta cuprinsa intre 2 si 5 ani pot calatori netinsotiti daca parintele sau tutorele:
- anunta acest fapt inca din momentul rezervarii biletului de calatorie;
- solicita un insotitor din partea TAROM, caruia ii va plati un bilet dus-intors;
- primeste confirmarea din partea Companiei TAROM pentru transportul minorului si existenta insotitorului;
- completeaza obligatoriu formularul de cerere de insotire (Handling Advice) existent la ghiseul de inregistrare.
Copiii cu varsta cuprinsa intre 5 si 12 ani pot calatori neinsotiti de parinti sau tutori daca:
- parintele sau tutorele anunta acest fapt inca din momentul rezervarii biletului de calatorie si primeste confirmarea din partea Companiei TAROM pentru transportul minorului
- parintele sau tutorele completeaza obligatoriu formularul de cerere de insotire (Handling Advice) existent la ghiseul de inregistrare.
Copiii cu varsta cuprinsa intre 12 si 18 ani vor fi considerati Minori neinsotiti si tratati ca atare numai la cererea expresa a parintelui sau tutorelui.
Cetatenii romani (indiferent de rezidenta acestora), cu varsta cuprinsa intre 2 si 18 ani pot calatori numai daca indeplinesc urmatoarele conditii :
- sa fie in posesia unei declaratii autentificate notarial, din partea ambilor parinti, din care sa rezulte ca acestia sunt de acord ca minorul sa calatoreasca insotit de un reprezentant al Companiei TAROM;
- parintii sa completeze obligatoriu formularul de cerere de insotire (Handling Advice) existent la ghiseul de inregistrare.
In cazul in care un cetatean roman cu varsta cuprinsa intre 2 si 18 ani calatoreste insotit numai de un singur parinte, parintele in cauza va trebui sa se afle in posesia unei declaratii autentificate notarial, din care sa rezulte ca celalalt parinte este de acord cu calatoria copilului insotit numai de respectivul parinte.


Fisiere în arhivă (1):

  • Piata Transporturilor Aeriene.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!