Tractoare JCB

Extras din proiect Cum descarc?

1.SCURT ISTORIC
JCB a fost fondata de Joseph Cyril Bamford in octombrie 1945 in Uttoxeter , Staffordshire, Anglia. El a inchiriat un garaj unde, folosind un set de sudura pe care l-a cumparat second-hand pentru 2-10 lire sterline de la English Electric , a realizat primul sau vehicul, o remorca basculanta din materiale excedentare de razboi. Partile laterale si podeaua remorcii erau confectionate din tabla de otel care facuse parte din adaposturile de raid aerian . In aceeasi zi in care s-a nascut fiul sau Anthony, a vandut remorca pe o piata din apropiere, cu suma de 45 de lire sterline si a facut imediat o alta remorca. La un moment dat, el a facut vehicule in curtea carbunelui Eckersley din Uttoxeter. Prima remorca si setul de sudura au fost pastrate.
In 1948, sase persoane lucrau pentru companie si a facut prima remorca basculanta hidraulica din Europa. In 1950, s-a mutat intr-o veche fabrica de branzeturi din Rocester , angajand inca sase. Un an mai tarziu, a inceput sa-si picteze produsele galben. In 1953, primul sau buldoexcavator a fost lansat, iar logo-ul JCB a aparut pentru prima data. A fost proiectat de Derby Media si designerul de publicitate Leslie Smith. In 1957, firma a lansat ,,hydra-digga", incorporand excavatorul si incarcatoarea majora ca un instrument unic pentru toate scopurile utile pentru industria agricola si constructii.
1960, tractoarele hidraulice ale JCB au intrat pe piata nord-americana, dovedind un succes de lunga durata. JCB a devenit, si inca este, liderul marcii in lume .Pana in 1964, JCB a vandut peste 3.000 de buldoexcavatoare 3C. Anul urmator, a fost introdus primul excavator cu 360 de grade, JCB7.
2. CLASIFICAREA TRACTOARELOR
A) Tractoare agricole:
-JCB 4160 este Fastrac seria noastra entry-level 4000, oferind o putere nominala de 160 CP si o serie de caracteristici pentru a face productivitatea si confortul mai bune ca niciodata.
-JCB Fastrac 4190 ofera mai multa productivitate ca niciodata, cu putere nominala de 189 CP, transmisie CVT si cabina CommandPlus de ultima generatie.
-JCB 4220 este cel mai puternic FastCar seria 4000 inca. Se mandreste cu mai multa productivitate ca oricand, transmisie CVT si revolutionara cabina CommandPlus.
-8290 este seria Fastrac 8000 entry-level a JCB, oferind o putere nominala de 280 CP, precum si confort, viteza si siguranta lider pe piata.
-JCB 8330 este flagship-ul gamei Fastrac, cu o putere nominala de 335 CP, precum si niveluri de confort, viteza si siguranta inegalabile.


Fisiere în arhivă (1):

  • Tractoare JCB.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!