Agentia de Turism Prima Tours

Extras din proiect Cum descarc?

CAPITOLUL I Agentia de turism
1.1Prezentare generala
,,Turismul este actiunea, dorinta, arta de a calatori pentru propria placere." ( M. Peyromaure Debord )
Turismul este o activitate umana, nonlucrativa, desfasurata temporar, la libera alegere, in afara localitatii de resedinta avand ca scop agrementul, refacerea sanatatii, realizarea unor misiuni, afaceri, largirea orizontului de cunostinte.
Agentia de turism PRIMA TOURS este o agentie de tip turoperatoare si are ca obiect de activitate organizarea si vanzarea pe cont propriu a pachetelor de servicii de turism.
Agentia concepe, pregateste si vinde produse turistice forfetare destinate a fi vandute fie direct prin propriile filiale fie prin agentiile detailiste.
Fiind o agentie ne ocupam de vanzarea pachetelor turistice, vanzarea de bilete de 
avion, incheiem asigurari necesare calatoriei, astfel venim in intampinarea clientilor nostri cu un personal calificat si cu experienta in domeniu.
Agentia de turism a fost infiintata in vara anului 2002, cu scopul de a veni in intampinarea dorintelor si nevoilor clientilor intr-un mod cat mai profesional si mai placut cu putinta. Astfel echipa Prima incearca mereu sa inteleaga nevoile clientilor sai si sa priveasca situatia din punctul de vedere al acestora.
Serviciile prestate la o calitate superioara si preturile competitive sunt obiectivele propuse de catre noi. Deoarece timpul are un rol esential in viata fiecaruia, echipa Prima Tours accepta comenzi si modificari de ultim moment, incercand totodata sa ofere clientilor, solutia optima in timpul cel mai scurt. Echipa Prima doreste sa asigure clientilor o oferta bine structurata care sa acopere totodata cele mai exigente gusturi si preferinte.
1.2Amplasarea agentiei de turism
S.C. Prima Tours SRL este situata in Iasi pe strada Str. Lapusneanu, Nr.16, Iasi, vis-a-vis de terasa Corso, cod unic de inregistrare J22/465/2001, avand un capital social de 200 RON.
Se poate ajunge usor la agentia noastra deoarece suntem intr o zona centrala traversata de liniile de transport in comun.(Piata Unirii)
Sediul firmei este dotat cu birourile cu toata aparatura necesara, pentru ca activitatea sa se desfasoare cat mai rapid si eficient.
Cladirea in care este situata agentia noastra, este intr-un loc intens circulat, iar ofertele din geam, firma puternic luminata seara, atrag tot mai multi clienti.
1.3Obiective propuse 
Serviciile prestate la o calitate superioara si preturile competitive sunt obiectivele propuse de catre firma. Deoarece timpul are un rol esential in viata fiecaruia, echipa Prima Tours accepta comenzi si modificari de ultim moment, incercand totodata sa va ofere clientilor solutia optima in timpul cel mai scurt. Echipa Prima doreste sa asigure clientilor o oferta bine structurata care sa acopere totodata cele mai exigente gusturi si preferinte.
Deasemenea obiectivul principal al agentiei il reprezinta cresterea cifrei de afaceri cu 30 % in anul 2009, crearea unor parteneriate de lunga durata cu agentii de turism detailiste din tara dar si stabilirea unor relatii de afaceri din strainatate.Astfel agentia doreste :
osa asigure un loc sigur pe piata turistica romaneasca
osa acopere un segment semnificativ al acesteia, care sa permita mentinerea, la un standard calitativ de nivel european si, ulterior, 
oo dezvoltare a afacerii, exclusiv prin eforturi proprii, prin profesionalism si disponibilitate.
oincluderea in oferta a unor destinatii noi.
Obiectivele secundare pot fi sintetizate prin calitate,seriozitate si eficienta.Personalul de specialitate sta la dispozitie clientilor cu o gama larga de servicii atat pentru grupuri cat si pentru turistii individuali sau oameni de afaceri.
1.4Relatii cu mediul extern 
In cadrul agentiei noastre, analizei mediului exterior si a identificarii schimbarilor de mediu reprezinta trasaturi ce trebuie monitorizate prin instrumente necesare si eficiente. Studiul mediului extern, si anume al ofertei, cererii si concurentei ofera posibilitatea adaptarii unor strategii de marketing turistic in scopul evitarii amenintarilor si a fructificarii oportunitatilor ce rezulta din schimbarile de mediu.
1.4.1 Oferta
Data fiind complexitatea ofertei turistice, aceasta poate fi definita ca fiind totalitatea elementelor ce concura la obtinerea produsului turisic si anume: potentialul natural si antropic, echipamente de productie a serviciilor turistice (baza materiala si forta de munca), bunurile alimentare si industriale destinate consumului turistic, infrastructura turistica si conditiile de comercializare (tarife, facilitati si oferte speciale).
S.C. Prima Tours SRL ofera o gama larga de produse si servicii turistice atat in tara cat si in strainatate, venind in intampinarea clientilor cu urmatoarele servicii:
- Bilete de avion si autocar
- Asigurari de calatorie
- Inchirieri autoturisme
- Consultanta turistica
- Turism intern
- Turism extern
- Turism de afaceri


Fisiere in arhiva (1):

  • Agentia de Turism Prima Tours.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!