Agenție de turism - VirtutNatur

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Turism
Conține 4 fișiere: doc, ppt
Pagini : 31 în total
Cuvinte : 4440
Mărime: 10.24MB (arhivat)
Puncte necesare: 6

Extras din proiect

I Alegerea tipului de program turistic

Agentia noastra, , „VirtutNatur”, stie foarte bine cat de important este un concediu reusit, petrecut in tara sau in strainatate. Multi dintre dumneavoastra poate ati beneficiat de serviciile turistice oferite de noi si, dupa cum stiti, acordam o importanta maxima asupra calitatii serviciilor oferite si de accea venim in intampinarea dumneavoastra cu un nou program turistic: un sejur + circuit de 9 zile in Thailanda. Acest pachet special este destinat persoanelor care vor sa vada nu doar locuri straine ci si o alta bucatarie, o alta religie, alte obiceiuri...alti oamneni.

I.1. Denumirea programului turistic

Asia de Sud-Est este lumea unde minunile naturii, civilizatii antice si peisajele citadine moderne coexista intr-o armonie perfecta, fapt pentru care programul turistic organizat de se va numi : „Thailanda - In tara oamenilor li

I.2. Tara in care se desfasoara programul turistic

Regatul Thailandei, ce acopera o suprafata de 514 000 Km. patrati, se afla in inima Asiei de Sud Est. Thailanda inseamna “pamantul celor liberi”, si pe parcursul unei istorii de 800 de ani, Thailanda se poate lauda ca fiind singura tara din Asia de sud-est ce nu a fost colonizata.”,Numele Thailandei, tinutul despre care se spune ca are forma unui elefant, inseamna in traducere "tara oamenilor liberi", pe vechiul sau nume Siam valutar la. Astazi, are peste 60 milioane de locuitori, din care 90% sunt budisti practicanti, fapt ce isi pune din plin amprenta asupra vietii de zi cu zi.

Moneda oficiala este bahtul, cu subdiviziunea satang (1 baht = 100 satang). Monezile sunt de la 25 satang pana la 10 baht, iar bancnotele de la 20 la 1000 baht. Comisioanele variaza de la o casa de schimb alta, unde vi se va cere pasaportul pentru efectuarea tranzactiei. Limba thailandeza este o limba tonala ce face parte din limba ka-thai, cele cinci tonuri fiind monotone, joase, înalte si ridicate. Poate fi o limba complicata pentru vizitatori; oricum engleza este bine înteleasa de oricine, mai ales în Bangkok, unde este cea mai importanta limba comerciala.

Vizita Tarii Surasului incepe cu Bangkok, capitala Regatului. Traversat de raul Chao Praya orasul este denumit si “Venetia Orientului” sau “Orasul Ingerilor” conform numelui din limba Thai – Krung Thep. Acoperisurile inalte si stralucirea turlelor Marelui Palat si multele temple istorice – Templul lui Budha de Smarald, Templul Apusului si alte altare pun vizitatorul fata in fata cu minunea orientala. Veti vizita apoi cea mai mare piata plutitoare din jurul Bangkok-ului. Aici veti putea sa va targuiti pentru toate produsele printer care puteti gasi: fructe, suveniruri, mobilier exotic, flori, tesaturi si articole de artizanat. In alta zi puteti combina vizitele culturale la templele Budhiste din Bangkok sau de la vechea capitala Ayutthaya, cu distractia din cartierul Pat Pong si cu cumparaturile in numeroasele centre comerciale din Bangkok.

In Pattaya distractia este asigurata: veti putea sa va relaxati pe plaja sau la piscina hotelului, cluburi de

noapte deschise pana la rasaritul soarelui si alte zeci de posibilitati de “escapade” exotice…

I.3. Piata tinta

In tara oamenilor liberi poate veni orice persoana care nu se simte liber la el acasa. Un sejur intr-un tinut pe cat de frumos, pe atat si de indepartat poate fi visul oricarui om care stie sa aprecieze partile frumoase ale vietii. „VirtutNatur” vine in intampinarea acestor persoane.Oferta este valabila pentru un grup de 30 de persoane.

Avand in vedere programul ales de agentia noastra, care este unul accesibil pentru toate grupele de varsta, singurul element care face diferenta, este pretul acestuia. Astfel, acces la aceste 9 zile de neuitat vor avea persoanele care au un venit de la mediu spre ridicat.

Preview document

Agenție de turism - VirtutNatur - Pagina 1
Agenție de turism - VirtutNatur - Pagina 2
Agenție de turism - VirtutNatur - Pagina 3
Agenție de turism - VirtutNatur - Pagina 4
Agenție de turism - VirtutNatur - Pagina 5
Agenție de turism - VirtutNatur - Pagina 6
Agenție de turism - VirtutNatur - Pagina 7
Agenție de turism - VirtutNatur - Pagina 8
Agenție de turism - VirtutNatur - Pagina 9
Agenție de turism - VirtutNatur - Pagina 10
Agenție de turism - VirtutNatur - Pagina 11
Agenție de turism - VirtutNatur - Pagina 12
Agenție de turism - VirtutNatur - Pagina 13
Agenție de turism - VirtutNatur - Pagina 14
Agenție de turism - VirtutNatur - Pagina 15
Agenție de turism - VirtutNatur - Pagina 16
Agenție de turism - VirtutNatur - Pagina 17
Agenție de turism - VirtutNatur - Pagina 18
Agenție de turism - VirtutNatur - Pagina 19
Agenție de turism - VirtutNatur - Pagina 20
Agenție de turism - VirtutNatur - Pagina 21
Agenție de turism - VirtutNatur - Pagina 22
Agenție de turism - VirtutNatur - Pagina 23

Conținut arhivă zip

  • Agentie de Turism - VirtutNatur
    • Destinatia produsului turistic.doc
    • Presentation1.ppt
    • Thailanda.doc
    • TOT1.doc

Ai nevoie de altceva?