Amenajarea Foisorului si a Spatiului de Agrement din Parcul Cancicov – Bacau

Extras din proiect Cum descarc?

Judetul Bacau este situat in partea estica a Romaniei Judetul Bacau este situat in partea estica a Romaniei, si ocupa 2,8% din suprafata Romaniei. Municipiul Bacau este resedinta administrativa a judetului. Judetul Bacau are un relief variat si pitoresc avand Carpatii Rasariteni si dealurile stabatute de vaile raurilor Bistrita, Trotus, Siret, Tazlau, Casin si Slanic si este un important punct de actractie turistica avand peisaje pitoresti, monumente de arta si istorice, case memoriale. Pe teritoriul judetului se mai gasesc 14 hoteluri cu 2.431 de locuri, 21 de cabane turistice cu 1.292 locuri, 4 hanuri si moteluri cu 114 locuri, 4 locuri de campare cu 634 locuri, 6 tabere scolare si o pensiune turistica cu 28 de locura
Principalele activitati turistice sunt legate de tratament si odihna. Pricipalele puncte turistice de interes sunt Slanic Moldova, Poiana Sarata. Tg. Ocna si Poiana Uzului.
Problema este lipsa unui loc de agrement si de destindere in Parcul Cancicov din Bacau.Problema apare in momentul in care cei care viziteaza parcul simt nevoia de a se recreea intr-un loc amenajat dupa specificul parcului.Un astfel foisor era functionabil in trecut dar acum el este intr-o stare depreciata, fapt care a facut ca activitatile desfasurate in acest loc.Aceasta reamenajare a vechiului foisor si totodata noile constructii si serviciile oferite sunt necesare pentru buna organizare a parcului cat si pentru oferii vizitatorilor acestuia un loc in care se pot reuni si unde se pot bucura de linistea parcului avnd la dispozitie serviciile oferite de noul complex.Prezenta gunoaielor, a ambalajjelor precum si deteriorarea spatiilor verzi si a straturilor cu flori si a locurilor amenajate cu verdeata(vizitatorii din lipsa unui spatiu adecvat utilizeza spatiul verde drept loc de relaxare sao loc pentru picnic ceea ce intr.-un parc judetean ar trebui sa se faca dar intr-un mod organizat) sunt alte realitati care sustin necesitatea reamenajarii unui astfel de foisor.
Consecintele nerealizarii acestui Proiect sunt deteriorarea continua a spatiilor verzi din interiorul parcului, prezenta tot mai mare a gunoaielor pe spatiile verzi ceea ce vor duce la o deteriorare continua a Parcului.
Scopul este de a oferii persoanelor care viziteaza parcul un loc ptr a petrece timpul departe de grijile cotidiene prin diferite activitati de agrement si pentru a putea servi o masa intr-o ambianta placuta spcifica parcului.
Pe langa ridicarea unui nou foisor se vor construi si alte locatii ce vor servii activitatilor multiple .
Obiectivele propuse spre a fii atinse de acest Proiect sunt:
- reamenajare spatiului de agrement din jurul foisorului;
- construirea in zona adiacenta acestui foisor a unei alte cladiri in vederea folosirii ei ca restaurant cu bar pentru servire;
- amenjarea unei terase pentru zilele calduroase ale anului ;
- amenjarea unui teren de minigolf pentru cei pasionati de acest sport dar si pentru inceptorii dornici de a invata;
- se urmareste prin acest proiect cresterea numarului celor care vor vizita Parcul Cancicov si satisfactia vizitatorilor;
Aceste amenjari tin sa aduca o nota de nou infatisarii Parcului Cancicov(in ultima vreme creandu-se o imagine o imagine de monotonie asupra lui) si au rolul de a imbunatatii conditiile pe care parcul le ofera.
Grupul tinta il reprezinta locuitorii orasului Bacau si cei care viziteaza orasul Bacau ,acest foisor fiind un loc ideal pentru iesirile in grupuri mai mari sau mai mici sau chiar individuale.


Fisiere in arhiva (1):

  • Amenajarea Foisorului si a Spatiului de Agrement din Parcul Cancicov - Bacau.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!