Analiza unităților de cazare din Municipiul Câmpulung Moldovenesc

Cuprins proiect Cum descarc?

Introducere ...
Capitolul 1. Descrierea regiunii si a judetului Suceava .
1.1. Descrierea regiunii si a judetului 
1.2. Descrierea comunelor si municipiului 
1.3. Obiective turistice din zona studiata 
1.4. Structurile de primire turistica cu functiuni de cazare turistica- Date INSS .. 
Capitolul 2. Clasificarea si descrierea unitatilor de cazare ...
2.1 Pensiunea Dor de Munte ..
2.2 Pensiunea Perla Raraului .
2.3. Pensiunea Floare de Crin 
2.4. Pensiunea Muntii Bucovinei ...
Capitolul 3. Analiza unitatilor de cazare 
3.1. Asemanari si deosebiri intre unitatile de cazare . 
3.2. Legaturile existente intre principalele caracteristici ale unitatilor de cazare .
3.3 Analiza comparativa intre unitatile de 3 margarete si cele de 4 margarete privind amenajarea.
Concluzii si propuneri 
Bibliografie ..


Extras din proiect Cum descarc?

Lucrarea aceasta se bazeaza pe analiza unitatilor de cazare din Municipiul Campulung Moldovenesc, mai exact pensiunile: Perla Raralui; Dor de Codru; Floare de Colt si Muntii Bucovinei, fapt ce se poate observa si din titlu.
Motivatia pentru alegerea acestui subiect consta in dorinta de a-mi aprofunda cunostintele acumulate pe parcursul celor trei ani de studiu, precum si in interesul de a intelege cum functioneaza unitatile de cazare din acest municipiu si cum sunt influentati de diferiti indicatori economici . 
Printre obiectivele mele principale se numara colectarea de date necesare studiului pe care il realizez, observarea acestora, analizarea, precum si reprezentarea lor sub forma tabelara si apoi, interpretarea rezultatelor obtinute si formularea unor concluzii. 
Scopul meu este, asa dar , sa observ daca pensiunile pe care le analizez au reusit sa obtina dezvoltari majore de-a lungul anilor, deoarece acesta reprezinta tinta oricarei entitati, pe langa cea de satisfacere a clientelei, dar despre care pot spune ca ar fi mai degraba un rol secundar.
Lucrarea va cuprinde o introducere in generala a judetului Suceava si a Municipiului Campulung Moldovenesc, cu cateva notiuni introductive teoretice despre aceasta, si cu o evidentiere a rolului turismului, apoi va urma o scurta analiza a datelor numerice din judet si municipiu. Capitolul 2 presupune analiza propriu-zisa a unitatilor de cazare, iar al treilea capitol evidentiaza trasaturile fiecarei unitati si interpreteaza datele obtinute care in final conduc la formularea concluziilor urmarite de aceasta lucrare.
In decursul celor trei capitole ale lucrarii, se vor putea observa pasii care au condus la concluzia finala a studiului, anume ca, bazat pe datele analizate, am observat o imbunatatire favorabila a serviciilor si produselor prestate ale pensiunilor pe care le-am ales pentru lucrarea mea de licenta.
INTRODUCERE
Dupa cum se observa si in titlul lucrarii, aceasta se axeaza pe analiza unitatilor de cazare din Municipiul Campulung Moldovenesc si anume Pensiunea Dor de Codru, Pensiunea Perla Raraului, Pensiunea Floare de Crin si Pensiunea Muntii Bucovinei.
Motivele pentru care am ales sa imi indrept atentia asupra acestui subiect as putea spune ca sunt profilul specializarii pe care am urmat-o pe parcursul celor trei ani de licenta, deoarece mi-a sporit interesul legat de acest domeniu al ospitalitatii, precum si dorinta de a cunoaste cat mai multe detalii despre unitatile de cazare din acest municipiu.
Am ales aceasta tema pentru lucrarea de licenta deoarece Bucovina, judetul Suceava si municicipiul Campulung Moldovenesc s-au dezvoltat foarte mult in ultima perioada din punct de vedere turistic si impreuna foarmeaza un centru cultural si turistic.
Lucrarea mea este structurata in trei capitole si consta in colectarea de date necesare studiului pe care il realizez, observarea acestora, analizarea, precum si reprezentarea lor sub forma tabelara si grafica si apoi, interpretarea rezultatelor obtinute si formularea unor concluzii.
Primul capitol trateaza tema turismului ca activitate socio-economica la nivel de regiune, judet, comuna si sat. Capitolul prezinta, pe scurt, factorii naturali si antropici care favorizeaza turismul, principalele atractii, precum si obiectivele datorita carora zona studiata este recunoscuta din punct de vedere turistic. Al doilea capitol clasifica unitatile de cazare alese pentru studiu si, in acelasi timp, analizeaza si descrie principalele lor caracteristici, dotari si facilitati care le incadreaza printre cele mai cunoscute si cautate unitati din regiune. Cel de-al treilea capitol trateaza corelatiile dintre unitatile de cazare cu piata tinta, locatia si serviciile oferite, precum si metodele de promovare. De asemenea, in cadrul acestuia a fost realizata o comparatie intre aceste unitati si intre categoriile din care acestea fac parte, astfel incat asemanarile si deosebirile sa poata fi observate mai usor.


Fisiere în arhivă (1):

  • Analiza unitailor de cazare din Municipiul Campulung Moldovenesc.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Bibliografie

-  Carti:
1. Mihai, Stefania. (2006), Manual Turism si alimentatie, Editura Niculescu, Bucuresti.
2. Gherasim, T., Gherasim, D. (1999), Marketing turistic, Ed. Economica, Bucuresti.
3. Anastasie, B. (2004)Marketing turistic, Iasi, Ed. Tehnopress.
-  Pagini web:
4. http://www.cjpsv.ro/main/judetul_suceava.php
5. https://ro.wikipedia.org/wiki/Bucovina
6. https://ro.wikipedia.org/wiki/C%C3%A2mpulung_Moldovenesc
7. https://ro.wikipedia.org/wiki/Comuna_Fundu_Moldovei,_Suceava 
8. http://statistici.insse.ro:8077/tempo-online/#/pages/tables/insse-table
9. https://www.arli.ro/blog/clasificarea-pensiunilor-din-romania-tot-ce-trebuie-sa-stii-despre-conditiile-oferite-in-functie-de-numarul-de-margarete
10. https://www.researchgate.net/publication/317358622_POTENTIALUL_TURISTIC_DIN_BUCOVINA_IN_PERSPECTIVA_INTEGRARII_ROMANIEI_IN_UNIUNEA_EUROPEANA
11. https://ro.scribd.com/doc/313149911/Analiza-Bucovina
-  Alte surse de informare:
12. Pliante Salina Cacica 
13. Informare personala in privinta unitatilor de cazare analizate
14. Informatii de cultura generala in ceea ce priveste judetul Suceava si comunele aferente acestuia 
15. Revista de turism a judetului Suceava, 2010


Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:



* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!