Auxiliar Curricular

Cuprins proiect Cum descarc?

CUPRINS 
Introducere pag. 4
Unitati de competenta relevante pentru modul pag. 5
Locul modulului in planul de invatamant pag. 5
Ghidul profesorului pag. 6
Fisa de documentare 1 - Sortimentul preparatelor si bauturilor pag. 7
Fisa de documentare 2 - Reguli de asociere a preparatelor si bauturilor pag. 9 
Fisa de documentare 3 - Caracteristicile preparatelor si bauturilor pag. 10
Fisa de documentare 4 - Lista meniu pag. 12
Fisa de documentare 5 - Redactarea unei liste meniu - proiect pag. 13
Fisa de observare - Redactarea proiectului pag. 14
Fisa de documentare 6 - Structura de ansamblu a meniurilor pag. 15
Fisa de documentare 7 - Tipuri de meniuri pag. 16
Fisa de documentare 8 - Asocierea preparatelor culinare cu bauturile pag. 17
Glosar de termeni pag. 18
Ghidul elevului pag. 19
Activitatea 1 pag. 20
Activitatea 2 pag. 21
Activitatea 3 pag. 22
Activitatea 4 pag. 22
Activitatea 5 pag. 23
Activitatea 6 pag. 24
Activitatea 7 pag. 25
Activitatea 8 - Chestionar de evaluare finala pag. 26
Exemplu de lista de meniu pag. 28
Bibliografie pag. 29


Extras din proiect Cum descarc?

Introducere 
Prezentul auxiliar se adreseaza profesorilor si elevilor de la scoala de arte si meserii, clasa a XII-a, nivelul 3 de calificare - Organizator banqueting. 
Materialul se doreste a fi un indrumar pentru activitatea desfasurata in vederea instruirii si evaluarii elevilor, fiind posibila adaptarea permanenta a continuturilor curricumului la conditiile de invatare si la grupul de elevi, in conformitate cu criteriile de performanta si conditiile de aplicabilitate din SPP. 
Aici veti gasi: 
a. materiale pentru profesor: - fise de documentare;
- fise conspect;
- folii pentru retroproiector;
- glosar de termeni;
- fise pentru inregistrarea rezultatelor; 
b. materiale pentru elevi: - fise de lucru;
- teste de evaluare;
- propuneri pentru activitati;
- rezultatele testelor. 
c. bibliografie. 
ATENTIE !!! 
- Continutul auxiliarului este doar un model. Imbunatateste-l !!!
- Auxiliarul se adreseaza elevilor de la nivelul 3 de calificare profesionala, care trebuie implicati si in activitati de luare a deciziilor, de coordonare a activitatii celorlalti.
UNITATI DE COMPETENTA RELEVANTE PENTRU MODUL 
UC-17 - OFERTA DE MENIURI 
COMPETENTE:
- C1 - Participa la stabilirea sortimentului de preparate si bauturi.
- C2 - Prezinta caracteristicile preparatelor si bauturilor.
- C3 - Aplica principiile de redactare a listei meniu.
- C4 - Alcatuieste variante de liste meniu.
- C5 - Prezinta caracteristicile diferitelor tipuri de meniu.
OBIECTIVE:
Dupa parcurgerea acestui modul elevii vor fi capabili:
- Sa participe la stabilirea sortimentului de preparate si bauturi, impreuna cu echipa;
- Sa respecte regulile de asociere a preparatelor cu bauturile;
- Sa caracterizeze preparatele si bauturile consumatorilor;
- Sa cunoasca principiile de redactare a listei meniu;
- Sa participe la intocmirea listei meniu;
- Sa cunoasca structura de ansamblu a listei meniu;
- Sa caracterizeze diferitele tipuri de meniu.
LOCUL MODULULUI IN PLANUL DE INVATAMANT 
Categoria de curriculum: STAGII DE PREGATIRE PRACTICA
Numarul de ore 90 din care:
- laborator tehnologic 30 ore;
- instruire practica. 60 ore.
PRECIZARE: Orele se desfasoara sub indrumarea profesorului de specialitate sau a maistrului instructor.


Fisiere in arhiva (1):

  • Auxiliar Curricular .doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:



* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!