Caiet practică hotel-restaurant

Extras din proiect

HOTEL CORSO BUZAU **
Situat la o plimbare de numai 2 minute de la primaria orasului buzau,Hotelul Corso ofera camere spatioase,cu wi-fi gratuit, room-service si restaurant a la carte.
Hotelul este amenajat intr-o cladire ce dateaza din anul 1880.Dat in folosinta in anul 2002 a fost renovat in anul 2008.Hotelul dispune de 21 de camere plasate pe 2 nivele,restaurant,parcare proprie.
Fiecare dintre cele 21 de camere izolate fonic din hotel au podele din lemn si aer conditionat.toate sunt echipate cu frigider si un televizor cu ecran plat.Camerele dispun de un birou de lucru si de baie proprie. 
Oaspetii se pot bucura de preparate din bucataria traditionala romaneasca la restaurantul din incinta.De asemenea, exista un bar care serveste o gama larga de bauturi.
Hotelul ofera receptie deschisa 24 de ore si un bancomat in incinta.este disponibila inchirierea unei masini,precum si un serviciu de spalatorie si de calcat.
Fiind situat in centrul orasului , hotelul corso este aproape de o serie de locuri de cumparaturi si divertisment.
CAZARE
Camerele sunt mobilate cu mobilier nou (2008).Ele dispun de baie proprie cu cabina de dus.
In camere exista tv-cablu, aer conditionat , frigider,internet wireless,birou ,masuta,2 fotolii,cuier.pardoseala este din parchet acoperit partial cu mocheta.
Camerele sunt de 1,2 sau 3 locuri.Cele de 2 locuri pot avea paturi matrimoniale sau twin.
RESTAURANTUL
Restaurantul este amenajat la subsolul cladirii,in stil medieval.La aceasta amenajare s-a respectat arhitectura initiala a constructiei.
Restaurantul are 50 de locuri.Mobilierul este din stejar antichizat. O colectie de obiecte vechi completeaza imaginea medievala a localului.
Meniul este traditional romanesc cu accente locale dar bucataria poate oferi si meniuri clasice internationale.
Bauturile sunt in special vinuri din zona, respectiv vinuri din zona "dealul mare",cea mai cunoscuta si apreciata zona viticola a romaniei.


Fisiere în arhivă (1):

  • Caiet Practica Hotel-Restaurant.doc

Imagini din acest proiect

Ne pare rau, pe moment serviciile de acces la documente sunt suspendate.


Hopa sus!