Calitatea Serviciilor unui Hotel de 5 Stele

Cuprins proiect Cum descarc?

1. Descrierea unitatii hoteliere.
2. Amplasarea unitatii hoteliere.
3. Gama de produse si servicii a unitatii.
4. Metode de publicitate si promovare a produselor turistice folosite in unitatea hoteliera.
5. Non-caliatea serviciilor hoteliere.


Extras din proiect Cum descarc?

Hotelul Intercontinental este primul hotel de 5 stele construit in Romania si una dintre cele mai inalte cladiri din Bucuresti. Cladirea este construita intre anii 1968-1970, dupa planurile arhitectilor Dinu Hariton, Gheorghe Nadrag, I. Moscu, si este una dintre cele mai inalte cladiri din oras si din Romania. A fost cea mai inalta cladire din Bucuresti pana in 2004. Cladirea are 90 de metri inaltime si 22 de etaje, fiind construita astfel incat sa ofere o perspectiva unica asupra orasului din oricare dintre camerele de oaspeti. Hotelul Intercontinental este singurul din Bucuresti cu o sala de conferinte si un centru de sanatate cu piscina aflate la 80 de metri inaltime. Spatioase si elegante, cele 283 de camere si apartamente ofera oaspetilor un sentiment de relaxare si confort. Apartamentul Imperial este singurul in Bucuresti dotat cu sauna si pian. In 2007, hotelul a trecut de la un contract de tip franciza la un contract de management cu lantul Intercontinental Hotels Group.
Inaugurarea hotelului Intercontinental din Bucuresti a avut loc in luna mai 1971, la numai cateva luni dupa deschiderea liniei directe New York - Bucuresti, de catre Pan American Airways, la acea data, proprietatea marcii comerciale a Intercontinental Hotels Corp.
2. Amplasarea Hotelului Intercontinental 
Hotelul Intercontinental este situat in Piata Universitatii, in plin centrul Capitalei; 
Adresa Bd. Nicolae Balcescu Nr.4 
Telefon 021 310 2020 
Fax 021 312 0885 
Email bucharest@interconti.ro
Imprejurimile Hotelului Intercontinental
- Palatul Parlamentului - 2 Km - Palatul Parlamentului din Bucuresti, Romania (cunoscut sub numele de Casa Poporului inainte de revolutie), masoara 270 m pe 240 m, 86 m inaltime, si 92 m sub pamant. Are 12 nivele la suprafata si alte 8 subterane. 
- Teatrul National - 0 Km - Teatrul National din Bucuresti a fost inaugurat in 1852. De la inceputurile sale a fost un mediu cultural unde s-a putut crea o dramaturgie nationala, unde publicul romanesc a fost familiarizat cu cele mai noi si mai interesante scrieri dramatice universale, unde s-a afirmat intaia scoala de regie romaneasca si unde s-au format generatii de mari actori, de drama si de comedie.
- Muzeul Satului - 4.5 Km - Muzeul satului, aflat intr-o pozitie pitoreasca, pe malul lacului Herastrau din Bucuresti, este unul dintre cel mai mare si mai batran muzeu din intreaga Europa. In muzeu putem vedea monumente originale, precum case, biserici, mori de apa si de vant, de mare valoare istorica si artistica. In doua ore, vizitatorul este deja familiar cu specificul satului roman. Obiectele din case - impletituri, vase, covoare, icoane si mobila - ne arata originalitatea creatiei poporului, sensibilitatea si pasiunea de care dau dovada oamenii de la sat.
- Muzeul National de Istorie - 1 Km - este cel mai important muzeu al statului roman. Detine obiecte cu valoare istorica descoperite pe teritoriul actual al Romaniei din timpuri preistorice si pana in perioada contemporana. Muzeul a fost infiintat in anul 1970, cu scopul de a ilustra evolutiile culturale inregistrate de-a lungul tuturor epocilor istorice in spatiul geografic al Romaniei de azi. Sediul sau este Palatul Postelor de pe Calea Victoriei.
- Ateneul Roman - 1 Km - Considerat una dintre bijuteriile arhitectonice ale Romaniei, cladirea Ateneului Roman din Bucuresti este produsul "Societatii Culturale Ateneul Roman", fondata in 1865 de un grup entuziast format din Constantin Esarcu,V.A. Ureche, C. Rosetti, N. Kretulescu, Al. Odobescu si altii.


Fisiere in arhiva (1):

  • Calitatea Serviciilor unui Hotel de 5 Stele.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!