Casa Ardeleana - Prezentare Generala

Cuprins proiect Cum descarc?

Argument 1
1. Casa Ardeleana - prezentare generala 3
1.1 Localizare 3
1.2 Descrierea Casei Ardelene - Dotarii 3
1.3 Istoric 4
1.4 Servicii oferite 4
2. Structura organizatorica a Casei Ardelene 5
2.1 Organizarea activitatii de productie 5
2.2 Organizarea personalului 8
2.2.1 Fisa postului 8
2.2.2 Organigrama 12
2.2.3 R.O.I si R.O.F 13
3. Promovarea produselor si serviciilor pensiuni si de alimentatie publica 14
4. Studiu de caz - organizarea unui eveniment 16
5. Bibliografie 20
6. Anexe 21


Extras din proiect Cum descarc?

ARGUMENT
Istoria bucatariei se confunda cu istoria omenirii. Initial restaurantul era un loc linistit in care se serveste hrana sanatoasa care are rolul sa il revitalizeze pe cel care o consuma la inceput, oferta cuprinde simple supe considerate foarte hranitoare. In timp meniul a fost imbunatatit cu preparate din oua, din carne de vita si pui.
Bucatarilor li se cerea nu numai ca mancarea sa fie gustoasa iar in acelasi timp sa fie si frumos prezentata.
Activitatea din bucataria restaurantelor este foarte complexa de aceea cunostintele de nutritie, igiena, tehnologie culinara, simt estetic trebuie sa fie in permanenta improspatata.
Educatia permanenta in acest caz este indispensabila unei cariere in aceasta profesie. Nu se poate concepe sanatate fara o alimentatie sanatoasa acest lucru nu este valabil numai pentru copii sau adolescenti ci si pentru tineri, adulti sau batranii.
O alimentatie sanatoasa permite organismului o functionare eficienta si rezistenta la infectii si imbolnavirii.
Felul in care ne hranim influenteaza si felul in care aratam pielea, ochii, parul, dintii.
Alimentatia poate chiar preveni complexele de inferioritate datorate unui aspect fizic neplacut.
Alimentatia poate afecta si personalitatea omului pe fondul unei alimentatii deficitare se poate instala o stare permanenta de irascibilitate. 
Problema principala a alimentatiei consta in asigurarea unui echilibru intre cantitatea de alimente ingerate si nevoile individului.
In zilele noastre alimentatia a devenit o cerinta de cultura asociata cu cele mai diversificate obiceiuri familiale regionale religioase si entice de care restauratori trebuie sa tina seama.
Restaurantele au devenit locuri, in care se confrunta cultura gastronomica si practicile culinare pe fundalul unor contraverse ale economici de piata.
O caracteristica evidenta a activitatii din restaurantele de astazi este permanenta lor abordabilitatea la cerintele clientului; cresterea ofertei de preparate dietetice si servirea unor mese rapide si simple.
Servirea de catre clienti din curiozitate a unor preparate cu specific local pregatite intr-o maniera originala, creaza motivatia cererii pentru noutati a celor ce fac apel la oferta restaurantelor.
Aceasta lucrare intru - totul speciala, in pensiunea "Casa Ardeleneasca" un loc definit decatre client sai fideli si nu numai ca fiind absolut elegant. Pensiunea "Casa Ardelenesca" este definit de catre client ca un local intim si elegant. Ambientul rustic combinat cu decorul foarte modern si elegant da o nota suprema localului care te ajuta sa descoperi originalitatea stilului de viata pur romanesc: bucataria romaneasca, bar, terasa, toate acestea intr-o atmosfera calda si relaxanta.
Peste minunata noastra locatie domneste o atmosfera calda si relaxanta, prielnica atat unei cine in familie, nunta, botez, aniversari.
Plin de entuziasm vom intelege care sunt lucrurile ce confera o nota aparte si o conotatie peste nivelul asteptarilor in randul clientilor. 
Unitatea dispune de utilaje pentru prelucrarea materiilor prime aflate in stransa legatura cu produsele finite pentru ca in final, rezultatul - meniul restaurantului sa satisfaca gusturile tuturor.
Nu in ultimul rand Pensiunea "Casa Ardelenesca" dispune de o servire ireprosabila, in istoria locatiei nefacandu-se vreodata remarcate reprosurile in ceea ce priveste servirea.
Deasemenea, restaurantul pune la dispozitie un personal calificat, mereu disponibil si amabil gata sa indeplineasca cu success doleantele celor ce il viziteaza.


Fisiere in arhiva (1):

  • Casa Ardeleana - Prezentare Generala.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:



* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!