Circuit Egipt - Marele Circuit Egipt si Sejur la Marea Rosie

Extras din proiect Cum descarc?

Circuitul turistic reprezinta, prin definitie, un itinerar de lungime si durata variabile, cu plecare si sosire in acelasi loc, urmarindu-se vizitarea pe parcurs a unor orase, locuri, regiuni sau tari. De asemenea circuitul turistic este un produs turistic vandut la un pret forfetar, de catre o agentie de turism, fie turistilor individuali, fie grupurilor organizate.
Pe piata turistica circuitele ocupa un loc important, ele adresandu-se in special persoanelor care vor sa viziteze mai multe locuri sau locatii pe perioada vacantei, sa cunoasca traditiile si obiceiurile locurilor respective si sa isi petreaca timpul liber in cel mai util mod, afland lucruri noi si vizitand obiective importante din punct de vedere turistic sau istoric.
Firma noastra va organiza un circuit turistic in Republica Araba Egipt pentru un grup format din 20 de persoane.
Capitala: Cairo cel mai mare oras al Africii (aprox. 2500 kmp), o metropola galagioasa de aprox. 20 milioane locuitori, la care se adauga aglomeratia de turisti si provincialii.
Limba oficiala este araba dar peste tot se vorbeste limba engleza, germana sau franceza.
Religia oficiala este islamul. Aproximativ 90% din populatie este musulmana. Restul de 10% din populatie sunt crestini, romano-catolici, protestanti, evrei.
Populatia este de 77.505.756 locuitori; 
Suprafata totala a tarii este de aproximativ 1.002.000 kmp, mai mult de 90% din aceasta suprafata fiind desert.
Moneda oficiala: lira egipteana (LE),cu subdiviziunea piastrul (PST).1 LE=100 PST. Importul si exportul lirei egiptene sunt interzise. In Egipt se poate introduce orice valuta liber convertibila. Banii se pot schimba la hotel, la case de schimb valutar sau in banci. In majoritatea hotelurilor si magazinelor se pot folosi carti de credit. Pe vapoarele de croaziera nu sunt acceptate cartile de credit; plata se efectueaza doar in numerar. Bancile sunt deschise de luni pana vineri, intre orele 08:30-14:00.
Ziua nationala: 23 iulie; 
Forma de guvernamant: republica prezidentiala;
CAIRO
DRAPELUL Republicii Arabe Egipt 
Produsul turistic creat de noi se adreseaza in special categoriilor de turisti cu un venit mai ridicat, noi considerandu-l un produs de lux, serviciile incluse in pachet fiind de cea mai buna calitate, pretul final fiind de 1665EUR / persoana
Prezentare generala a orasului Cairo
Cairo este capitala Egiptului, avand o populatie de peste 16 milioane de locuitori si fiind unul dintre cele mai mari orase din regiune, aflandu-se pe locul 13 in topul celor mai mari orase din lume. Facand legatura intre Africa si Orientul Mijlociu, orasul Cairo este unul dintre cele mai cunoscute din lume pentru indelungata si fascinanta sa istorie. 
Cel mai bun loc pentru a descoperi trecutul Egiptului sunt partea veche a orasului si cea islamica, foarte bine pastrate. Nici o calatorie la Cairo nu ar fi completa fara o vizita la piramidele din apropiere sau la Muzeul Egiptean, aflat in centrul orasului. Dar chiar daca istoria joaca un rol atat de important in definirea identitatii orasului, Cairo este si o metropola moderna si plina de viata. 
Prima calatorie la Cairo va va lasa fara cuvinte, pentru ca stravechiul taram al Egiptului este la fel ca acum mii de ani, constrastul fiind uluitor. Din avion veti putea vedea desertul fara sfarsit, cu dunele aride de nisip, o imagine de-a dreptul inspaimantatoare, iar din mijlocul acestuia se ridica un oras aglomerat si plin de animatie, o adevarata oaza moderna. De mii de ani comorile din Egipt au atras ca un magnet,


Fisiere in arhiva (1):

  • Circuit Egipt - Marele Circuit Egipt si Sejur la Marea Rosie.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!