Diagnostic hotelier - Piatra Mare

Proiect
6/10 (1 vot)
Domeniu: Turism
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 22 în total
Cuvinte : 3062
Mărime: 35.01KB (arhivat)
Puncte necesare: 6

Extras din proiect

Diagnostic tehnic

Situat la o altitudine de 1050m, intr-un cadru natural deosebit, hotel Piatra Mare Poiana Brasov ofera turistilor sai privelisti deosebite ale masivului Postavaru.

Renovat in totalitate, hotelul a fost redeschis in 31 decembrie 2002. Omologat la 4 stele complet schimbat este fara indoiala cel mai frumos si mai confortabil hotel din intreaga statiune. Lucrari de arta autentice apartinind colectiei personale a domnului Neculaie proprietarul hotelului sporesc farmecul cladirii.

Este un important reper in organizarea de conferinte, prezentari,congrese fiind gazda unora dintre cele mai importante evenimente politico-economice din Romania.

Hotelul se incadreaza perfect in ambientul statiunii,este sub forma de cabana fiind construit pe o stanca.In interior peretii sunt acoperiti cu granit negru si gri, predomina culoarea verde.

Din cele 186 camere 94 sunt camere cu doua paturi, 42 camere cu pat matrimonial,14 large double cu pat matrimonial, 11 camere cu un pat, 9 garsoniere cu scara interioara, 15 apartamente, 1 apartament prezidential. Toate camerele hotelului au in dotare minibar, televizor color, cablu tv, bai dotate cu cada, balcoane si chiar telefon in baie. Apartamentele dispun de un spatiu generos, in plus pe langa mobilierul de exceptie au bai dotate cu jacuzzi. Garsoniera este un duplex care are o canapea extensibila la primul etaj, o scara interioara si 2 paturi la etaj.

Dotarea tehnica a bucatariei restaurantului: functioneaza corespunzator normelor de clasificare si igienice;are in dotare camera congelator,camera frigider, are cuptoare cu conventie(cu abur), cuptoare pe gaz, plite electrice,tigai basculante,marmide, frigidere.Toate aceste incaperi au acces la internet si liniile internationale.

Pentru desfasurarea de simpozioane, intalniri de afaceri, cockteiluri si mese festive, cele mai agreate locuri sunt:

- salonul resturant

- barul de zi

- salonul de primire

- sala de conferinte

Mobilierul incadrat in peisajul montan, intr-o linie moderna ,bine intretinut.

Hotelul dispune de un restaurant cu o capacitate de 400 locuri, de un bar de zi de 60 locuri, de un salon mic dejun de 150 locuri si de o terasa de 200 locuri.

Hotelul detine de asemenea propria parcare.

In incinta hotelului exista 8 sali de conferinte cu capacitate totala de 1665 locuri, si un spatiu expozitional.

La parterul Centrului de conferinte ,veti gasi o piscina deosebita prin design si echipare, jacuzzi si sauna uscata,solar si masaj, fittness,precum si o terasa nou amenajata unde va puteti bucura in liniste de stralucirea soarelui.

Room-service-ul va sta la dispozitie 24 de ore cu o mare varietate de gustari, sandwich-uri, fructe ,bauturi alcoolice si racoritoare si un personal pasionat si devotat.

Sali conferinta:

Prin efortul deosebit al investitorului a rezultat cea mai mare sala de conferinte din Transilvania (sala NATO 1000 locuri), precum si alte sali de conferinta cu capacitati mai mici adaptabile tuturor cerintelor clientilor .

Hotelul are 8 sali pentru intalniri si conferinte: AGAT (80 locuri amfiteatru), OPAL (60 locuri amfiteatru), VIP (15 locuri masa rotunda), TOPAZ (200 locuri amfiteatru), NATO (1000 locuri amfiteatru), CALCEDONIA (100 locuri), EXPO (12 standuri), ONIX (200 locuri).

Toate aceste sali sunt echipate cu flipchart-uri, retroproiectoare, videoproiectoare, instalatii de amplificare si sonorizare, microfoane fixe si mobile, ecrane de proiectie ,instalatie de traducere simultana si casti, precum si personal specializat.

Preview document

Diagnostic hotelier - Piatra Mare - Pagina 1
Diagnostic hotelier - Piatra Mare - Pagina 2
Diagnostic hotelier - Piatra Mare - Pagina 3
Diagnostic hotelier - Piatra Mare - Pagina 4
Diagnostic hotelier - Piatra Mare - Pagina 5
Diagnostic hotelier - Piatra Mare - Pagina 6
Diagnostic hotelier - Piatra Mare - Pagina 7
Diagnostic hotelier - Piatra Mare - Pagina 8
Diagnostic hotelier - Piatra Mare - Pagina 9
Diagnostic hotelier - Piatra Mare - Pagina 10
Diagnostic hotelier - Piatra Mare - Pagina 11
Diagnostic hotelier - Piatra Mare - Pagina 12
Diagnostic hotelier - Piatra Mare - Pagina 13
Diagnostic hotelier - Piatra Mare - Pagina 14
Diagnostic hotelier - Piatra Mare - Pagina 15
Diagnostic hotelier - Piatra Mare - Pagina 16
Diagnostic hotelier - Piatra Mare - Pagina 17
Diagnostic hotelier - Piatra Mare - Pagina 18
Diagnostic hotelier - Piatra Mare - Pagina 19
Diagnostic hotelier - Piatra Mare - Pagina 20
Diagnostic hotelier - Piatra Mare - Pagina 21
Diagnostic hotelier - Piatra Mare - Pagina 22

Conținut arhivă zip

  • Diagnostic Hotelier - Piatra Mare.doc

Alții au mai descărcat și

Turismul rural în comuna Bran

Turismul rural, ecologic si cultural în comuna Bran Pe baza experienteiternationale si a practicilor întâlnite în ultimii ani, în România sunt...

Serviciile în Turism

Turismul reprezinta astazi, prin continutul si rolul sau, un domeniu distinct de activitate, o componenta de prima importanta a vietii economice...

Hotelurile Hilton

Hilton Hhonors Worldwide : Razboiul loialitatii Hotelurile Hilton privesc cele mai frecvente programe ale oaspetilor ca cel mai important...

Turism Rural

1.Itroducere in TRChiar dacă o definiţie a turismului rural ar putea părea ca fiind foarte simplă – acea formă de turism practicată în spaţiile...

Ai nevoie de altceva?