Diversificarea Serviciilor Oferite de Hotelul Caro Club

Cuprins proiect

INTRODUCERE.PAG.3
-PREZENTAREA HOLELULUI.PAG.3
-INFIINTAREA HOTELULUI.PAG.4
-UNDE ESTE AMPLASAT HOTELUL? .PAG.5
-STRUCTURA HOTELULUI CARO.PAG.6
-FACILITATILE HOTELULUI.PAG.7
CAPITOLUL 1: DEFINIREA, TIPOLOGIA SI CARACTERISTICILE SERVICIILOR TURISTICE.PAG.9
CAPITOLUL II: SERVICIILE OFERITE DE HOTEL CARO.PAG.12
-SERVICIUL FRONT-OFFICE.PAG.12
-SERVICIUL DE REZERVARI SI DEPARTAMENTUL VANZARI.PAG.13
-SERVICIULDE ETAJ.PAG.14
-RESTAURATIA (SPATIU COMUN).PAG.21
-PARCAREA (SPATIU COMUN).PAG.23
-SERVICII SUPLIMENTARE.PAG.23
-BUSSINES CENTER.PAG.25
-SALILE DE CONFERINTE HOTEL CARO.PAG.26
-SOCIETATI COMERCIALE DIN INCINTA HOTEL CARO.PAG.27
CAPITOLUL III: PROPUNERI PRIVIND OFERIREA DE NOI SERVICII TURISTICE CLIENTILOR HOTELULUI CARO.PAG.30


Extras din proiect

INTRODUCERE
Acest proiect reprezinta abordarea activitatii hotelului Caro, hotelul in care mi-am desfasurat stagiul de practica (in perioada 16 mai 2011- 05 iunie 2011) si care prin încercarea de a realiza satisfactia clientilor asigura o gama completa de servicii de o calitate ireprosabila. Personalul hotelului Caro atrage atentia oaspetilor sai printr-o abordare diferita a ideii de turism bazata pe informare corecta si consiliere într-o relatie pe termen lung. Secretul lor consta intr-o amabilitate ridicata, relatiile foarte bune dintre personal si departamente; si zambetul afisat in orice situatie. 
- Prezentarea hotelului
Hotelul Caro este construit intr-o zona deosebita, am putea spune potrivita pentru amplasarea unui hotel. Malul lacului Tei si vegetatia generoasa care inconjoara hotelul fac din acest loc unul special pentru a tine o conferinta sau pentru a petrece timpul relaxandu-ne alaturi de cei dragi. 
Unul dintre aspectele care incanta si dau o nota de pitoresc Hotelului Caro Bucuresti este faptul ca s-a reusit pastrarea cladirilor din caramida rosie care dateaza din perioada interbelica. 
Hotel Caro Bucuresti este recunoscut printre oamenii de afaceri români si straini.
Este unul dintre cele mai cerute hoteluri din Bucuresti datorita imprejurimilor linistite, facilitatilor moderne, si a serviciilor de calitate oferite. 
Hotelul CARO face parte dintr-un complex turistic care se află înca în curs de amenajare, dar care la finalizarea tuturor proiectelor în curs de desfăşurare va deveni un centru de referinţă in domeniul hotelier. 
Hotelul CARO işi desfaşoară activitatea in interiorul aceluiaşi Business Park cu firmele „S&T”, „Rodata”, „Elit România”, „Pluri Consultants”, „Fieldstar”, ş.a. care s-au dezvoltat cu succes in ultimii ani, primind colaboratori din străinătate şi care au fost privilegiaţi fiind cazaţi al hotelul CARO, în imediata apropiere a locurilor lor de activitate. De asemenea sunt şi alte firme, situate in apropiere, care au apreciat serviciile hotelului CARO ca fiind optime pentru a satisface nevoile invitaţilor lor din afara Bucureştiului şi care au încheiat contracte de colaborare pe termen lung („ROMATSA”, „Kaufland”, „Billa Romania”, „Colgate Romania”, „PriceWaterhouseCoopers”, „Royal Bank of Scotland”, „Petrom”, „JTI România”, „Coca-Cola” ş.a.). 
Denumirea societăţii este S.C. EDITURA ADEVĂRUL S.A. În toate actele, facturile, anunţurile publicate şi orice alte acte oficiale emise de societate se menţionează: denumirea, forma juridică, sediul social, numărul de înmatriculare la Registrul Comerţului, codul unic de înregistrare si capitalul social subscris vărsat. 
S.C. Editura Adevărul S.A: este persoană juridică română având formă de organizare de societate pe acţiuni. Aceasta işi desfăşoară activitatea sub toate aspectele în conformitate cu dispoziţiile legale române, precum şi cu prevederile statului din contractul de societate. Sediul social poate fi schimbat în orice localitate din România pe baza hotărârii Adunării Generale a Acţionarilor in condiţiile legii. Societatea a fost înfiinţată conform Legii nr. 31/1990 cu firma înregistrată la Registrul Comerţului al municipiului Bucureşti cu numărul J40/5921/04071991 având un capital social 27 490 700 lei. 
S.C. Editura Adevărul S.A. s-a infiinţat in anul 1990 preluând de la stat un spaţiu destinat demolării, pentru a face spaţii de depozitare şi o tipografie. Societatea era de stat dar s-a privatizat prin trecerea mijloacelor de producție ale unității economice care se vroia privatizată, din proprietatea statului în proprietatea muncitorilor, angajaților sau salariaților. Această metodă de privatizare este cunoscută sub denumirea MEBO (Management Employee Buyouts) şi după implementare s-a trecut la restructurarea spaţiilor din incintă.


Fisiere în arhivă (2):

  • Camere si proprietati.xlsx
  • Diversificarea Serviciilor Oferite de Hotelul Caro Club.doc

Imagini din acest proiect

Ne pare rau, pe moment serviciile de acces la documente sunt suspendate.


Hopa sus!