Evaluarea Ofertei Culinare Publice la Sibiu - Studiu de Caz la Restaurant Silva Sibiu

Cuprins proiect Cum descarc?

1. Data vizitei: ziua saptamanii, data ora
2. Tipul / categoria, specializarea unitatii (restaurant, bar etc. clasificata la categoria..., specializata in bucatarie... etc.)
3. Amplasare, parcare, capacitate, numar de saloane etc anul inceperii activitatii
4. Orar, servicii (pranz, cina, etc)
5. Atmosfera, decoratia, ambientul (e sau nu in concordanta cu oferta), lumina, muzica 
6. Grupurile sanitare
7. Oferta: 1. Mancaruri 2 bauturi 3 altele
8. Bogatia si diversitatea meniului, concordanta bauturilor cu preparatele
9. Specialitatile culinare (max. a unitatii, a bucatarului, a zilei)
10. Calitatea (estetica) prezentarii preparatelor
11. Tinuta si profesionalismul personalului comparativ cu cel al patronului
12. Durata unui pranz si a unei cine
13. Modul de a prezenta nota si timpul necesar
14. ,,filozofia,, patronului din care sa putem deduce (daca posibil) motivatia alegerii lui
15. Elemente privind clientela: calitate, putere financiara, experienta culinara
16. Care este mesajul general pe care il poate receptiona un consumator in local 
17. Impresia Dumneavoastra generala inclusiv calificativ. 
18. Bibliofragie
19. Anexe


Extras din proiect Cum descarc?

RESTAURANTUL SILVA SIBIU
1. Data vizitei : ziua saptamanii, data, ora
Sambata 19 noiembrie 2011, orele 11 - 13
2. Tipul / categoria, specializarea unitatii
Restaurantul Silva face parte din categoria unitatilor de alimentatie publica, care satisface nevoia de hrana a clientilor. El are rolul de a asigura nevoia de divertisment si socializare a clientilor prin ambianta specifica. 
Groupe international de recherches agroalimentaires (GIRA) indentifica patru motivatii ale consumului, corespunzand tot atator functii :
- Functia de hranire 
- Functia de loisir
- Functia de convivialite
- Functia de afaceri
Restaurantul este un local public care imbina actvitatea de productie cu cea de sevire, punand la dispozitie clientilor o gama diversificata de preparate culinare, produse de cofetarie-patiserie, bauturi si unele produse pentru fumatori.
Restaurantul Silva face parte din categoria restaurantelor clasice deoarece in aceasta grupa se clasifica unitatile care ofera consumatorilor un bogat si variat sortiment de preparate si bauturi, servirea se face de catre personal de specialitate cu inalta calificare.
Restaurantele clasice sunt amplasate de regula in orase, in zone de interes turistic, in statiuni balneoclimaterice.
Caracteristicile unui restaurant clasic sunt : 
o Constructia si instalatia sunt realizate din materiale rezistente 
o Acces pentru autoturisme
o Emblema si firma luminoasa
o Hol cu garderoba si grup sanitar pentru clienti
o Intrare separata pentru marfuri si personal
o Circuit corespunzator intre spatiile de servire, productie si depozitare
o Bucatarie proprie si spatii de depozitare dimensionate corespunzator capacitatii unitatii
o Incalzire centrala
o Instalatii de aer conditionat
o Apa calda si rece
Hotelul Silva din Sibiu este un hotel de 3 stele care cuprinde 2 restaurante, Cristal si Rubin. Acestea au o reputatie pentru preparatele culinare foarte bune, decorul rafinat si concordanta cu normele si prevederile legilor. Dar locul din care pleaca gustul, calitatea si arta este bucataria.
Bucataria unitatii pregateste si distribuie preparate, asigura pastrarea lor si a materiilor prime. Fiind o bucatarie bine organizata, detine cateva activitati disctincte : pregatirile preliminare, bucataria calda, bucataria rece, cafetaria, spalatorul de vase si ustensilele de lucru. Urmatoarea imagine prezinta modul in care este amenajat spalatorul pentru vase.


Fisiere in arhiva (1):

  • Evaluarea Ofertei Culinare Publice la Sibiu - Studiu de Caz la Restaurant Silva Sibiu.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:



* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!