Gestiunea unităților alimentare

Cuprins proiect Cum descarc?

Capitolul 1
1. Prezentare.2
Scurt istoric. 3
Capitolul 2
2. Caracteristici ale constructiei unitatii.3
2.1 Organigrama.4
Capitolul 3
3. Structura interioara a unitatii.5
Capitolul 4
4. Instalatiile tehnice.7
Capitolul 5
5. Prezentarea categoriilor de spatiu.8
Capitolul 6
6. Echipamentul din dotarea restaurantului.11
6.1 Dotarea cu mobilier.11
6.2 Dotarea cu utilaje pentru productie si servire.12
6.3 Dotarea cu inventar de servire si pentru lucru.13
Capitolul 7
7. Stabilirea meniurilor.16
Capitolul 8
8. Organizarea activitatilor de servire.17
Anexe.18


Extras din proiect Cum descarc?

1. Prezentare
“Liniste, deconectare,discretie si servicii de cea mai buna calitate.” Toate acestea numai la Hotel Mariko Inn.
Infiintat pe 14 mai 2005,Hotelul Mariko Inn este un mic hotel fermecator, potrivit pentru un popas de o noapte, dar si pentru a petrece clipe frumoase alaturi de cei dragi in restaurantele special amenajate.
Mariko Inn este amplasat la intrarea (dinspre Iasi), in orasul Roman, la 1 km de gara Roman si la 2 km de centrul orasului.
1.2 Scurt istoric
Povestea incepe in 2003, cand societatea s-a orientat catre productia de ferestre si usi de termopan , dar si accesorii de inox.
In anul 2004 avand oportunitatea de a investi in turism, firma a luat decizia de a se extinde si pe acesta piata. Astfel in mai, 2005, a fost infiintat Hotelul Mariko Inn.
2. Caracteristici ale constructiei unitatii
Din punct de vedere al constructiei restaurantul este bine pozitionat la parterul din incinta hotelului. Se afla in partea centrala a cladirii astfel accesul se poate face prin doua parti.
Structura interioara a restaurantului este conceputa in asa fel incat ofera un flux tehnologic optim pentru circulatia clientilor, a personalului, precum si desfasurarea in bune conditii a activitatilor de productie si servire.
In prezent hotelul dispune de 33 camere elegante si spatioase, in total 64 locuri de cazare, si anume:
• 1 apartament ;
• 29 camere duble;
• 3 camere single ;
Toate camerele hotelului dispun de dotarile specifice unui hotel de trei stele: mini bar, TV, aer conditionat, uscator de par, linie telefonica interna si internationala.
Deasemenea hotelul dispune de trei tipuri de restaurante si anume:
• restaurant rustic, cu o capacitate de 150 locuri;
• restaurant high-class, locul ideal pentru mese festive,cocktail-uri,dineuri, receptii, nunti, botezuri; capacitate de 280 de locuri;
• restaurant pub, 24h, cu o capacitate de 60 locuri;
Exista si o terasa exterioara cu un numar de 60 de locuri;
Alte facilitate oferite de hotel :
• room service;
• acces internet;
• spalatorie-curatatorie;
• camera bagaje;
• safe;
• rent-a-car;
• comanda taxi;
• acces pe baza de cartela.
Alte facilitati ar fi :
• sala de conferinte (150 locuri);
• baza de agreement si teren de tennis;
• parcare gratuita cu 120 locuri, pazita 24h.
In continuarea proiectului se va prezenta gestiunea unuia dintre cele trei restaurante si anume Pub Mariko Inn.
2.1 Organigrama
In ceea ce priveste personalul restaurantului, structura lui este urmatoarea:
In ceea ce priveste barmanii, acestia sunt in numar de 2, cate 1 pe fiecare tura.Chelnerii sunt cate 2 pe tura asigurand astfel o buna servire a clientilor.


Fisiere în arhivă (1):

  • Gestiunea Unitatilor Alimentare.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:



* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!