Hotel Aurelius Poiana Brașov

Cuprins proiect Cum descarc?

Cap.1 Prezentarea unitatii de ospitalitate
1.1.Prezentarea zonei geografice ..1.
1.2.Prezentarea facilitatilor turistice ale unitatii de ospitalitate ...6.
1.3.Grupul tinta de clienti .7. Cap.2 Propunere de dezvoltare a unei facilitati turistice 2.1.Motivarea solutiei propuse ... ..8. 2.2.Descrierea facilitatii propuse ..9. Cap.3 Lucrari de gospodarire comunala 3.1.Lucrari pentru primavara ..11. 3.2.Lucrari pentru vara ...13. 3.3 Lucrari pentru toamna ..14. 3.4.Lucrari pentru iarna ..14. Cap.4 Calcule economice ... . 16. Cap. 5 Bibliografie 18.


Extras din proiect Cum descarc?

Hotel Aurelius Imparatul Romanilor
Cap.1 - Prezentarea unitatii de ospitalitate
Hotel Aurelius din Poiana Brasov, judetul Brasov (Fig. 1) face parte din lantul hotelier '' Imparatul Romanilor'' si este, din 2006, un simbol al statiunii si cel care combina eleganta cu sportul si cu bucuria gustului preparatelor bucatariei traditionale si internationale.
Fiind un hotel de 4 stele, camerele sunt bine amenajate, foarte spatioase si luminoase. Acestea sunt decorate cu mobilier clasic de lux, cu sau fara balcon, cu priveliste spre lacul Miorita sau spre peisajul montan. Pline de eleganta si rafinament, camerele sunt dotate cu aer conditionat, cablu TV, telefon, acces la internet WiFi gratuit si minibar.
Oaspetii beneficiaza de acces gratuit la o serie de facilitati, inclusiv la piscina interioara, sauna, la cada cu hidromasaj si la zona de fitness. In timpul sezonului de iarna, proprietatea pune la dispozitie un depozit pentru echipamentele de schi.
Restaurantul este situat direct la malul lacului, servind mancaruri internationale sau locale pentru pana la 170 de oaspeti. De asemenea, acesta poate fi utilizat pentru conferinte, spectacole sau orice alt tip de evenimente. Totodata, turistii beneficiaza si de parcare privata, gratuita.
Fig. 1 - Hotel Aurelius
1.1.Prezentarea zonei geografice.
Ca zona geografica, hotelul este localizat in Poiana Brasov, care se afla la o altitudine de 1.030 m la baza Masivului Postavarul (1799 m). Detine cea mai densa si moderna dotare turistica montana precum si cel mai mare domeniu schiabil din Romania.
2
-  Clima
Clima Brasovului este temperat-continentala, cu influente excesive uneori pe perioada anotimpului rece si cu precadere in luna ianuarie. Media multianuala a precipitatiilor se situeaza in jurul valorii de 600 de mm.
Culmea Postavarului este caracterizata de temperature medii anuale, cuprinse intre 0 si 2 grade Celsius. In Poiana Brasov, temperaturile medii anuale se situeaza intre 4 si 6 grade Celsius, iar in Municipiul Brasov intre 6 si 8 grade Celsius. In Poiana, cele mai reci luni ale anului sunt ianuarie si februarie, cu temperature medii cuprinse intre -5 si -8 grade Celsius.
Uneori, se produc fenomene de inversiune termica, deci in Brasov este mai frig decat in Poiana, iar ceata de pe fundul depresiunii nu se regaseste si in statiune. Cele mai ridicate temperaturi in Poiana sunt inregistrate in luna iulie, cu medii lunare intre 8 si 14 grade, iar la poalele masivului, in Brasov, de aproximativ 18 grade Celsius.


Fisiere în arhivă (1):

  • Hotel Aurelius Poiana Brasov.pdf

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Bibliografie

-  https://romania.directbooking.ro/prezentare-poiana-brasov-informatii-poze-imagini-37.aspx
-  https://weather-and-climate.com/average-monthly-Rainfall-Temperature-Sunshine,poiana-brasov,Romania
-  https://romania.directbooking.ro/cazare-hotel-aurelius-imparatul-romanilor-poiana-brasov-oferta-rezervare-sejur-5408.aspx#photo[hotel]/0/
-  http://www.avi.ro/servicii/intretinerepiscina/conservarepiscina/
-  http://www.poianabrasovinfoturist.ro/despre-poiana-brasov/


Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!