Hotel Roua

Extras din proiect Cum descarc?

1. Date generale
Orasul: Predeal
Judetul: Brasov
Adresa: Str. N. Balcescu nr. 10, cod 505300 
Date de contact: 
Tel : 0040 268 457030; 0724 311371
Fax : 0040 268 457130
- Amplasare: pe culmea ce desparte Valea Prahovei de Valea Timisului, intre masivele muntoase Bucegi, Postavaru, Piatra Mare si Clabucet.
- Altitudine: 1030 m.
- Climat: specific zonelor alpine, cu aer puternic ozonat. Temperatura medie vara este 14 grade Celsius, iar iarna este -5 grade Celsius.
- Cai de acces:
- Rutiere: Bucuresti - Brasov pe DN1 (E 60) dinspre Rasnov pe DN 73 A, jonctiune cu DN 1;
- Feroviare: Gara Predeal, pe linia Bucuresti - Brasov;
- Destinatie: odihna, sporturi de iarna, drumetii si excursii diferentiate in functie de varsta si preferinte.
"Calatorului ii sade bine cu drumul" spune un vechi proverb. Si mai ales cu cel al Vaii Prahovei. Un posibil popas pentru cel ostenit de acest lung si fascinant traseu nu poate fi decat orasul-statiune Predeal.
Motivatie- Multipla: Predeal - - adevarata oaza de liniste, aflata la granita dintre tinutul Brasovului si cel al Prahovei oferind posibilitatea de a incerca emotiile coborarii pe - partie de schi, in cea mai mare parte a anului, dar si cai de acces catre zone romanesti incarcate de istorie (Castelul Bran si Cetatea Rasnov).
Hotelul Roua este amplasat pe - strada cu un nume nu mai putin predestinat celebritatii: Nicolae Balcescu, nr 10.
Complexul este compus din trei cladiri: Roua Hotel-Restaurant si doua vile numite de cei ce le cunosc "Vila Mare", respectiv "Vila Mica".
Misiunea hotelului Roua din Predeal este de a oferi clientilor servicii hoteliere de cea mai buna calitate intr-un cadru ospitalier asigurat de un personal calificat.
Obiectul de activitate al hotelului Roua il reprezinta practicarea turismului, fiind - unitate hoteliera care incearca sa se mentina pe piata si in fata concurentilor si sa-si perfectioneze prestatia serviciilor pentru mentinerea clientilor actuali si sa-i atraga pe cei potentiali.
2. Caracteristicile de ansamblu ale hotelului Roua
Hotelul Roua ofera servicii hoteliere de inalta calitate, care ar putea satisface dorintele tuturor clientilor. Serviciile sunt asigurate de catre un personal specializat pe diferite domenii. Este alegerea perfecta pentru - calatorie de afaceri sau de placere, oferind - gama larga de servicii pentru oamenii ce calatoresc in interes de afaceri sau cei care se afla in cautare de relaxare.
E imposibil sa nu il remarci! Este - marca a rafinamentului si elegantei in domeniul turismului.
Impunator prin stilul asimetric al constructiei, prin amestecul echilibrat de alb si negru, Hotelul Roua te intampina cu oferta sa:
- 11 camere duble cu balcon si mobilate clasic - standard 3 stele
- 10 camere duble cu jacuzzi - mobilate modern - standard 4 stele
- 4 camere extra large cu jacuzzi - cu balcon si mobilate modern - standard 4 stele
- 4 apartamente - cu balcon si mobilate clasic - standard 3 stele dotate cu: telefon, TV satelit, minibar, baie, uscator de par, canapea extensibila (cam. extra large si apartamentele), mocheta.
Vila are 58 de locuri de cazare in regim hotelier, terasa, loc de joaca special amenajat pentru copii, parcare, bar, restaurant clasic de 80 locuri, sala de conferinte 40 locuri, sala de fitness(acces gratuit), sauna, jacuzzi si aromoterapie.
Functionarea hotelului are in vedere respectarea "Normelor privind clasificarea unitatilor cu activitate hoteliera si alimentatie din turism" din anul 1991, elaborate de Ministerul Comertului si Turismului. Ca urmare, activitatea hotelului este structurata functional pe nivele, dupa cum urmeaza:
- subsolul care cuprinde:
- spatii de depozitare;
- centrala termica;
- centrala de ventilare;
- vestiare;
- spalatorie si calcatorie;
- filtru personal (restaurant si bucatarie).
- parterul care cuprinde:
- receptie hotel, hol receptie;
- bar de zi;
- restaurant;
- bucatarie;
- spatii de circulatie.
- etajele I-II care cuprind:
- 29 de camere de 1-2 paturi;
- spatii anexe;
- sala conferinte (40 de locuri);
- etajul III care cuprinde sala de fitness, sauna.
"Vila Mare" se doreste a fi, prin pozitionare si structura un spatiu intim, favorabil petrecerii in grup a unei vacante placute. Sunt elocvente in acest sens etajele si mansarda grupand cele trei apartamente, unul cu trei dormitoare si living-room si altele doua cu cate doua dormitoare fiecare cu iesire pe terasa. Pus la dispozitia turistilor (tarif negociabil pentru inchiriere la capacitatea maxima), living-room-ul de la primul etaj se caracterizeaza printr-- dotare moderna: combina muzicala, tv color, cablu tv, minibucatarie. Capacitate maxima 14 persoane. Panorama surprinsa este cuprinzatoare iar placerea contemplarii este data si de leaganul rustic instalat pe terasa "Vilei Mari".
Acelasi interes pentru satisfacerea intr-- maniera clasica a exigentelor clientilor se regaseste si in "Vila Mica", pastrand trasaturile asimetrice ale fiecarui spatiu de cazare.


Fisiere in arhiva (1):

  • Hotel Roua.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!