Infiintarea unei Agentii de Turism - Gold Travel

Extras din proiect Cum descarc?

Prezentare generala:
Agentia Gold Travel tour-operatoare infiintata in anul 2007 a fost inregistrata oficial la Oficiul Registrului Comertului al Municipiului Iasi cu numarul de inmatriculare L50/658256/2007 din 1.02.2007. Agentia noastra este specializata pe turism intern si international si va ofera la preturi atractive urmatoarele servicii: transporturi cu avionul, sejururi interne si internationale, circuite cu autocarul, charter avion, vacante exotice si turism de afaceri.
Este cunoscuta si prin prezenta la numeroase targuri interne dar mai ales internationale, a urmat o evolutie ascendenta in topul firmelor private de turism din Romania ocupand locul 1 in 2007. 
Orientarea permanenta spre client, calitatea si promtitudinea ne diferentiaza.
Prin parteneriatele cu tour-operatorii renumiti interni si externi agentia noastra poate oferi clientilor sai calatorii sau vacante variate, pachete turistice interesante incepand cu sejururi sau circuite dar si programe cu specific cultural, sportiv, educativ,de sanatate si frumusete.
Amplasarea:
Sediul agentiei se afla in Iasi, Bulevardul Independentei, Nr.5,Bl Y 4, locul este recent renovat, mobilier nou, agentia se afla la parterul blocului, suprafata agentie este de 25 mp.
Ne puteti gasi la numarul de telefon 0232458784; 0725841235 sau pe site-ul nostru 
Obiective propuse:
Obiectivul agentiei noastre este cunoasterea nevoilor clientilor si investim resurse, timp si suflet, pentru satisfacerea acestora cu promtitudine si profesionalism. 
In urmatoarele 6 luni dorim sa obtinem o cota de piata ridicata, extinderea la nivel international, deschiderea unor filiale in Brasov, Bucuresti si Constanta.
Relatiile cu mediul extern:
Agentia Gold Travel detine contracte de colaborare cu mai multi parteneri de afaceri interni si internationali: Activ Travel, Perfect Tour, Avia Travel, Interra Travel, Mavi Tour (Italia), Silver Tour(Franta), Travel Tour(Spania).
Furnizorii produselor turistice: Air France, Airways, British Airways, Eurotime, Transcontinental, Tarom, Alitalia, Hotel Capitol, Marriot, InterContinental, Alpin, Vila Claris, Miruna, Ciucas.
Concurenta:
Atuurile pe care firma mizeaza sunt cele stabilite de studiile de piata si sunt astfel concepute incat sa raspunda nevoilor si asteptarile clientilor.
Agentia noastra ofera o gama de produse si servici turistice pentru toti clientii sai. Promisiunile pe care le facem nu sunt niciodata incalcate indiferent de situatie pentru ca agentia noastra este cel mai serios partener. Piata tinta al agentiei noastre este alcatuita din doua categorii: Prima categorie sunt tinerii cuprinsi intre 16-23 iar cea de a doua categorie cuprinsa intre 35-45 de ani. 
Tinerii in general nu opteaza pentru un pachet complet de servicii ei prefera sa ramana mai mult in vacanta cu conditii nepretentioase, iar cea de a doua categorie de varsta prefera sa petreaca mai putin timp intr-un concediu dar sa beneficieze de conditiile cele mai bune. Diferenta dintre firma noastra si concurenti este ca ofera servicii gratuite, bonusuri pentru fidelitate, in plus mai avem angajatii care sunt specializati in domeniu.
Principalii concurenti ai nostri la nivel national si international sunt Atlassib, Sempre Dritto Tour, Lincon Valter Trans, Eurolines.
Motivatia privind alegerea numelui agentiei:
Gold Travel este o agentie de turism care stie sa indeplineasca orice dorinta si vis al fiecarui client.
Agentia ofera cele mai minunate si exotice excursii din diferite locuri ale lumii.
Numele Gold provine din limba engleza care inseamna "aur" iar Travel inseamna calatorie. Am ales acest nume deoarece oferim o gama diversificata de produse turistice.
Sloganul agentiei este: "Gold Travel iti ofera destinatii de neuitat".
Structura organizatorica:
-1 Secretara.
-1 Agent de turism.
-1 Ghid turistic.
-1 Contabil.
-1 Manager.
DENUMIREA POSTULUI: manager in turism
CONDITII SPECIFICE PRIVIND OCUPAREA POSTULUI:
Studii de specialitate: 
- studii superioare de lunga durata in turism/ economie/marketing
Cunostinte de operarea pe calculator:
- Word, Excel, Power Point, Corel Draw, Internet, posta electronica
Limbi straine:
- limba romana (scriere, citire, conversatie)
- limba maghiara (scriere, citire, conversatie)
- limba engleza (scriere, citire, conversatie)
- o alta limba de circulatie internationala 
Carnet de conducere: 
- categoria "B"
CERINTE SPECIFICE : 
- spirit de initiativa si creativitate
- disponibilitate pentru munca de teren
ATRIBUTII : 
- elaborarea si implementarea strategiei de dezvoltare a turismului in judetul Mures in colaborare cu Consiliul director al Asociatiei
- intocmirea unei baze de date cu agentii economici din judetul Mures implicati in turism si cu punctele de atractie turistica din judet
- organizarea si participarea la targuri si expozitii nationale si internationale de turism
- furnizarea de informatii administratorului paginii de internet a Asociatiei pentru imbunatatirea si actualizarea permanenta a acesteia


Fisiere in arhiva (1):

  • Infiintarea unei Agentii de Turism - Gold Travel.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 6 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:



* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!