Modernizarea Pensiunii Turistice Teo

Cuprins proiect Cum descarc?

1. Justificare Proiect
1.1. Analiza problemelor
1.2. Problema principala
2. Scopul proiectului
3. Obiectivul principal
4. Beneficiarii proiectului
5. Activitatile proiectului si planificarea lor in timp (Graficul GANTT)
6. Buget de venituri si cheltuieli
6.1. Devizul general pe categorii de cheltuieli (directe, indirecte)
6.2. Beneficiile aduse de proiect
7. Rezultatele proiectului; indicatori
8. Riscurile principale (analiza descriptiva, calitativa)
9. Identificarea surselor principale de finantare


Extras din proiect Cum descarc?

1. Justificare proiect
Obiectivul general al Programului Operational Regional consta in sprijinirea unei dezvoltari economice, sociale, echilibrate teritorial si durabile a Regiunilor Romaniei, corespunzator nevoilor lor si resurselor specifice, prin concentrarea asupra polilor urbani de crestere, prin imbunatatirea conditiilor infrastructurale pentru a face din regiunile Romaniei, locuri mai atractive pentru a locui, a le vizita, a investi si a munci.
Obiectivele axei prioritare 5 din cadrul POR vizeaza valorificarea si promovarea durabila a patrimoniului cultural cu potential turistic, imbunatatirea calitatii infrastructurii turistice de cazare si agrement pentru a creste si dezvolta regiunile de dezvoltare precum si creearea de noi locuri de munca.
In ultima perioada turismul a devenit unul din factorii importanti in dezvoltarea economiei, datorita numarului impresionant de persoane care il practica. Pentru o dezvoltare durabila a turismului este nevoie atat de potential turistic, resurse turistice, dar si investitii pe masura care sa satisfaca nevoile oricarui tip de turisti. 
Proiectul este amplasat in statiunea Straja, aflata in judetul Hunedoara, aproape de localitatile Lupeni (8 km) si Petrosani, la o altitudine de peste 1400 m, fiind locatia ideala pentru iubitorii de munte. Rangul de statiune l-a primit in anul 2002, ofertele de cazare in pensiuni si cabane fiind numeroase, cu preturi acceptabile (in extra sezon, o camera dubla costa circa 60 lei/noapte). 
1.1 Analiza problemelor
Ca urmare a afluxului mare de turisti in statiunea montana Straja, locurile de parcare au devenit insuficiente, iar cele care exista in prezent nu corespund mereu cerintelor turistilor. 
Din aceste motive, au aparut doua mari categorii de probleme:
- nu exista parcari pazite;
- pe timpul iernii, turistii intampina mari dificultati in ceea ce priveste dezapezirea masinilor atunci cand doresc sa se deplaseze cu acestea.
1.2 Problema principala
Infrastructura turistica care sa asigure sustinerea unor servicii de turism de calitate, in special a sigurantei turistilor nu mai corespunde actualelor cerinte.
2. Scopul proiectului
Scopul proiectului este acela de a imbunatatii serviciile turistice din zona pentru respectarea standardelor impuse de concurenta zonala precum si pentru schimbarea in sens pozitiv a calitatii infrastructurii specifice. Prin adaugarea acestui nou element pensiunii, se va produce si o crestere a cifrei de afaceri si atragerea unor noi turisti.


Fisiere in arhiva (1):

  • Modernizarea Pensiunii Turistice Teo.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!