Obiective Turistice Grecia

Extras din proiect

Este unul dintre cele mai importante muzee din lume. El gazduieste temporal capodoperele civilizatiei grecesti antice, dedicate celor mai importante sanctuare atheniene.La ora actuala au inceput pregatirile pentru construirea unui nou muzeu. Multe piese unice de arta ce ornamentau Acroplolele au fost furate si trasferate in strainatate. Cel mai mare jaf de acest gen a avut loc in sec 19 de catre Lord Elgin. 
Castelul ChoraTurn de granita pentru protectia fortaretei (Castro)a Sanoudos in Chora. Peretele care inconjoara fortareata este pentagonal si are 3 porti. Turnul Glezos se afla langa poarta de nord-vest.Are 4 niveluri si este singurul turn din Naxos care are de asemenea a un turn rotund atasat de el.
Primul lucru pe care vizitatorul il vede inca inainte de a debarca pe insula este "Portara". Ruinele templului dedicat lui Apolo se conserva in imprejurimi, pana in zilele noastre. Costructia templului a inceput in secolul al VI-lea in timpul domnieitiranului Lygdamis, dar nu a fost niciodata terminat pentru ca a fost exilat de oamenii sai dupa ce a pierdut razboiul cu tiranul Samos. 
Un loc sacru in care viata si activiatile oamenilor au continuat fara intrerupere inca din sec XIV pana in zilele noastre. Este leaganul ordinului Ionic al monumentalei arhitecturii Grecesti. Sanctuarul a fost descoperit in 1982, investigat intre 1986-1996 si prezentat publicului din 1992.


Fisiere în arhivă (1):

  • Obiective Turistice Grecia.ppt

Ne pare rau, pe moment serviciile de acces la documente sunt suspendate.


Hopa sus!