Pensiune Agroturistica - Glasul Padurii

Cuprins proiect Cum descarc?

I. Introducere pag.3
II. Studiul de prefezabilitatea si fezabilitate pag.4
III. Descrierea pensiunii pag.17
IV. Strategia de promovare pag.23
V.Implementarea sistemului HACCP pentru producerea painii pag.27
VI. Concluzii pag. 37


Extras din proiect Cum descarc?

I.INTRODUCERE
Bucovina - provincia nord-estica a Romaniei - este renumita datorita minunatelor fresce exterioare de pe peretii manastirilor sale. Aceste manastiri, culmi ale artei, cu influente bizantine, reflecta dezvoltarea civilizatiei Moldovei in secolele al XV-lea si al XVI-lea, sub domnia lui Stefan cel Mare (1457-1504).
Pensiune agroturistica ,,Glasul Padurii" de 3 margarete, D+P+E1+E2, localitatea Moldovita, judetul Suceava, comuna Sucevita, nr. 307, la 300 m de manastirea Moldovita, la poalele Obcinii Mari, intr-un cadru natural de o frumusete unica, paduri de conifere si foioase ce ofera posibilitatea unor drumetii cu persoane ospitaliere, pastratori ai traditiilor vechi.
Functiunea actuala a parcelei este fanat-gradina cu pomi fructiferi si nu exista nici o cladire construita.Terenul, cu suprafata de 1000 mp, are forma dreptunghiulara, cu latura la un drum comunal de 20 m.
CAPITOLUL II
Studiu de prefezabilitate si fezabilitate
Localizare : in Bucovina, satul Sucevita, comuna Sucevita, la doar 3,5 km de Gura Humorului si orasul Radauti, in apropierea paraului Dragosina, afluent al paraului Sucevita.
Investitia 
Valoarea totala a proiectului Pensiunea Agroturistica ,,Glasul Padurii" care face obiectul finantarii de catre Autoritatea Contractata este estimata la suma de 1.260.000 RON, echivalentul a 300000 EUR. Agentia acorda o finantare nerambursabila de maxim 882.000 RON (210000EUR) echivalenta cu 70% din valoarea totala eligibila a proiectului, restul de 30% insumand 378.000 RON (90000 EUR) din valoarea proiectului fiind asigurat de veniturile proprii ale partilor asociate, revenind fiecarei parti suma de 63.000 RON (15000 EUR).
Prin proiectul de investitii FEADR se va construi pensiunea turistica ,,Glasul Padurii " ce va fi clasificata cu 3 margarete.
Pentru demararea poiectului Pensiunii Agroturistice "Glasul Padurii", am decis accesarea unor fonduri nerambursabile FEADR.
Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala (FEADR) este un instrument de finantare creat de Uniunea Europeana pentru a sprijini tarile membre in implementarea Politicii Agricole Comune.
Proiectul, pensiunea agroturistica, se incadreaza in axa a III a FEADR.
- Axa a III a "Calitatea vietii in zonele rurale si diversificarea economiei 
Prin FEADR se pot acorda fonduri nerambursabile intre 50 si 70% din valoarea totala eligibila a proiectului, fondurile acordate reprezetand cofinantarea publica, la care trebuie sa se adauge cofinantarea privata, acea contributie financiara a celui care solicita fondurile europene. Cofinantarea publica reprezinta sprijinul financiar acordat beneficiarilor Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala de catre Uniunea Europeana si Guvernul Romaniei. 
Pensiunea va dispune de 8 camere duble si 2 camere single, cu o capacitate de cazare de 18 locuri, restaurant cu o capacitate de 32 de locuri, terasa cu o capacitate de 24 de locuri, sala de conferinte cu o capacitate de 20 de locuri, parcare cu o capacitate de 20 de locuri si teren de tenis si baschet. 
Pensiunea va dispune de un corp de cazare cu 2 nivele:
- la parter se afla holul de primire, receptia, sala de mese, bucataria, grup sanitar public, terasa, grup sanitar si vestiar pentru personal, birouri administratie, spatiu de depozitare.
- la etajul I se afla 4 camere cu paturi duble, 2 camera cu pat single, fiecare avand balcon si grup sanitar propriu, holul de acces, camera de intretinere, casa scarii, balcon la capatul holului, terasa.
- la etajul al doilea se gasesc 4 camere cu paturi duble cu grup sanitar propriu, holul de acces, camera de intretinere, casa scarii, balcon la capatul holului.


Fisiere in arhiva (1):

  • Pensiune Agroturistica - Glasul Padurii.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 6 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!