Plan de Afacere - Treasure Land

Extras din proiect Cum descarc?

1. Ideea de afacere
Crearea unei unităţi de cazare este un lucru destul de dificil, de asemenea şi dezvoltarea unei unităţi de cazare este dificilă deoarece necesită timp, un departament de marketing serios şi personal competent. 
Ultimele studii arată că procentul copiilor a crescut în ultimii ani , aceştia fiind amatori de petrecere a timpului liber într-un mod cầt mai placut, distractiv în diverse tabere care să le permită socializarea cu alţi copii apropiaţi de vầrsta lor şi care să le dea ocazia de a cunoaşte lucruri noi , interesante şi de a trăi mici aventuri specifice vầrstei.
Ce invaţă copii dintr-o tabără?
O tabără se materializează din spiritul copiilor pe care îi dorim adunaţi laolalta cu îndrumatorii şi supraveghetorii din tabără. Prietenţiile se dezvoltă uşor în tabără şi apropierea faţă de valorile pe care noi le considerăm utile se face mult mai uşor. Acestea ar fi fauna, flora şi relaţiile interumane care , chiar dacă sunt la început în viaţa unui copil, în tabără ele se multiplică ajungầnd la un ritm normal de dezvoltare pentru copii cu vầrste cuprinse între 7 şi 14 ani. Ín tabără, colaborarea dintre noi, ca supraveghetori şi copii este foarte bună. O tabără incearcă să îndrume paşii copiilor ci nu să înlocuiasca parinţii de drept ai copiilor. Toate aceste aspecte conferă şi copiilor senzaţia că în tabără este cineva care îi ascultă şi se distrează cu ei.O tabără la munte se deosebeşte de o tabără la mare în primul rầnd prin climă. Ín tabăra la munte, căldura nu joacă neapărat un rol important, ci traseul, jocurile, atmosfera creată. Faptul ca traseul are la munte o variaţie şi aceasta este, de cele mai multe ori , inconstantă şi nouă, face ca tabăra la munte sa fie mult mai incitantă.Ín al doilea rầnd intervine programul de tabără pentru copii.
Tabăra complexului ce va fi prezentat în cele ce urmează va fi una de distracţie, de aventură, de munte.
1.1. Descrierea societăţii
Unitatea TREASURE LAND are 2 nivele , 15 camere , cu o panoramă deosebită, dispune de piscină şi topogane cu apă, mini-cinematograf , sală de joacă, restaurant de 60 de locuri, mini-parc de distracţii în curtea unităţii, împreună cu personaje din desene animate care să-i amuze în timpul liber, personal specializat în supervizarea şi îngrijirea copiilor si punct sanitar.
Deasemenea, în cadrul complexului vor exista profesori de înot , organizatori de jocuri interactive , de diverse drumeţii (Tầmpa, Poiană,etc) şi ghizi care se vor axa pe partea culturală (vizite la muzee, biserici, monumente – amenajări culturale din Braşov şi împrejurimile acestuia).
Localizare: 
TREASURE LAND este situat pe drumul spre Poiana Braşov , într-o zonă nu foarte apropiată de şosea ( care reprezintă un pericol mare pentru copii ) , liniştită, cu aer curat şi verdeaţă multă. Am ales acest loc, deoarece unitatea va fi astfel foarte bine poziţionată, aflầndu-se între oraşul Braşov şi staţiunea Poiana Braşov., mai sus de Livada Poştei pentru a nu perturba liniştea locuinţelor din apropierea acesteia.
Deasemenea , accesul către oraş sau staţiune va fi uşor de realizat avầnd în vedere faptul că acest complex este dotat cu microbuze speciale care să-i transporte pe copii. În aceasta zonă se mai află cầteva unităţi hoteliere , dar care nu se adresează pieţei mele ţintă , deci nu reprezintă nişte concurenţi direcţi. 
Nu există spaţii de cazare care să ofere game complete de servicii pentru copii sau un aşa număr de locuri de cazare în apropierea Braşovului sau în Braşov , marea majoritate a excursiilor realizầndu-se la mai multe pensiuni, pentru a acoperi întreg numărul de excursionişti.


Fisiere în arhivă (1):

  • Plan de Afacere - Treasure Land.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 6€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!