Program de organizare și comercializare a unui produs turistic - Cetăți, castele și palate medievale din România

Cuprins proiect Cum descarc?

1. ENUNTAREA TEMEI PRODUSULUI TURISTIC. JUSTIFICARE ... 3
2. INDICAREA TRASEULUI CU PREZENTAREA LOCALITATILOR SI A OBIECTIVELOR VIZITATE ... 4
3. ELEMENTE DE PREZENTARE GENERALA A PRODUSULUI TURISTIC . 11
5. CONDITII DE COMERCIALIZARE .. 20
6. HARTA TURISTICA A TRASEULUI . 21
7. AFIS DE PREZENTARE A PROGRAMULUI 22
8. PLIANT PUBLICITAR . 23


Extras din proiect Cum descarc?

1. ENUNTAREA TEMEI PRODUSULUI TURISTIC. JUSTIFICARE
Cetatile din Romania sunt adevarate comori istorice ce ne evidentiaza monumente pline de poveste si ne descriu existenta anumitor vremuri. Din fericire, Romania are o multime de cetati fortificate medievale, iar datorita lor tara noastra este extrem de des vizitata de turisti din toate colturile lumii. Pentru deosebitul lor succes, am ales sa creez un produs turistic, care ar descrie magia si farmecul acestor adevarate comori ale Romaniei, oferind astfel posibilitatea turistilor sa-i redescopere istoria. Produsul turistic reprezentat in lucrarea de fata" Cetati, castele si palate medievale din Romania", va invita intr-o incursiune in trecutul acestui bogat taram romanesc, punctand cate o cetate, castel din principalele judete ale Romaniei, cu mentiunea ca intreg arealul abunda in constructii ale trecutului: castele, conace, cetati, biserici si fortarete de mare insemnatate istorica si culturala. Toate merita a fi mentionate, insa salba acestora este intr-atat de bogata incat e mult prea greu a le reda in totalitate. Am creat un itinerar, in care castelele si cetatile fortificate medievale vor fi atractiile noastre principale, aceastea constituind un patrimoniu vital pentru tara noastra. Istoria tumultoasa din spatiul romanesc medieval a facut ca domnitorii si conducatorii sa se ingrijeasca de apararea oraselor cu importanta strategica. Unele renovate si bine conservate, altele afectate si in ruine, fiecare dintre aceste cetati spun istoria locului si a unor personalitati importante din istoria romaneasca. In calatoria noastra, in cautare de locuri incarcate de istorie si povesti necunoscute, vom descoperi Castelul Peles si Pelisor, o combinatie perfecta intre arta si istorie, Castelul Bran, un adevarat vestigiu al Romaniei, cunoscut si sub numele de Castelul lui Dracula, Castelul Corvinilor -  unul dintre cele mai impresionante din Europa. Vom vizita de asemenea Cetatea Alba Carolina din orasul medieval Alba Iulia, Cetatea Sighisoara, care este sub patronatul UNESCO, vom admira eleganta si rafinamentul Cetatii Rasnov si ne vom abunda in atmosfera medievala a Cetatii din Brasov, Bisericii Fortificate din Prejmer si Bierta, Complexului Feudal de la Fagaras, Cetatii din Deva etc.
Consider in mod ferm ca aceste locuri trebuiesc valorificate si promovate la un public larg, de aceea produsul turistic propus vine cu aceasta initiativa, oferindu-ne posibilitatea de a vizita aceste bogatii ale Romaniei, care pastreaza pana acum aerul epocilor trecute, in ciuda apasarii veacurilor.
2. INDICAREA TRASEULUI CU PREZENTAREA LOCALITATILOR SI A OBIECTIVELOR VIZITATE
Traseul se desfasoarea pe parcursul a noua zile, in perioada cuprinsa intre 23.08.2020 si 31.08.2020 cu un grup de turisti de 40 de persoane cu varsta cuprinsa intre 30 -  40 ani.
Kilometrii parcursi insumeaza 1063 km, dintre care intre Bucuresti si Sinaia 140 km, intre Sinaia si Rasnov 39 km, intre Rasnov si Bran 14 km, intre Bran si Prejmer 32 km, intre Prejmer si Sighisoara 124 km, intre Sighisoara si Alba Iulia 172 km, intre Alba Iulia si Deva 17 km, intre Deva si Hunedoara 17 km, intre Hunedoara si Sibiu 128 km, intre Sibiu si Fagaras 75 km, intre Fagaras si Brasov 184 km, intre Brasov si Bucuresti sunt 184 km. Traseu: Bucuresti 140 km Sinaia 39km Rasnov 14 km Bran 32 km Prejmer 124 km Sighisoara 29km Biertan143 km Alba Iulia 71 km Deva 17 km Hunedoara 128 km Sibiu 75 km Fagaras 67 km Brasov 184km Bucuresti Total Nr. Km : 1063 Km OBIECTIVE VIZITATE:
CASTELUL BRAN Castelul Bran reprezinta unul dintre cele mai importante vestigii din Romania care a reusit sa faca inconjurul lumii datorita unei conservari foarte bune, frumusetii si legendei contelui Dracula din Transilvania. Castelul Bran se situeaza la aproximativ 30 de kilometri de orasul Brasov, pe soseaua ce iese prin vechiul cartier Bartolomeu si care leaga Brasovul de Campulung Muscel, prima capitala a Tarii Romanesti, acolo unde se intalnesc Muntii Piatra Craiului cu masivul Buceg.


Fisiere în arhivă (1):

  • Program de organizare si comercializare a unui produs turistic - Cetati, castele si palate medievale din Romania.pdf

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:



* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!