Program Turistic Descopera Farmecul Austriei si al Bavariei

Cuprins proiect Cum descarc?

CAP I: Alegerea tipului de program turistic international.pag.2
1.1.Titlul sau denumirea programului turistic international.pag.2
1.2.Tara in care se desfasoara programul.pag.2
1.3.Piata tinta.pag.3
1.4.Perioada in care este valabil programul turistic.pag.4
1.5.Recomandari.pag.4
CAP II: Modalitatea de realizare a pachetului de vacanta.pag.4
2.1. Descrierea programului.pag.4
2.2.Transportul.pag.6
2.3.Cazarea.pag.7
2.4.Alimentatia.pag.8
2.5.Agrementul.pag.8
CAP III: Analiza de pret.pag.15
CAP IV: Mixul de promovare a produsului turistic international.pag.17
BIBLIOGRAFIE.pag.18


Extras din proiect Cum descarc?

Capitolul I. Alegerea tipului de program turistic international
Pachetul turistic oferit este compus dintr-un circuit de 9 zile (8 nopti), 2 nopti cazare la hotel Austria Trend Messe 3*** cu mic dejun inclus in Viena si 6 nopti la Aschauerhof Hotel 3***, in regiunea Kirchberg in Tirol cu cina la demipensiune .
Agentia WinTravel prefera acest tip de program turistic intrucat acesta confera unele avantaje financiare venite din partea firmelor colaboratoare, cum ar fi hotelurile, firmele de transport, cat si din partea ghizilor.
Tot mai multi turisti aleg circuitul, datorita faptului ca acesta implica pe langa, vizitarea multor obiective turistice, si distractie si multa miscare.
1.1. Titlul programului turistic
Titlul programului turistic este: Descopera farmecul Austriei si al Bavariei.
1.2. Tara in care se desfasoara programul turistic
Programul turistic consta intr-un circuit de 9 zile in Austria si Bavaria avand uramatorele 
destinatii principale: Bucuresti - Viena - Salzburg - Innsbruck & Fabrica de Cristale Swarovski.
AUSTRIA este o federatie din Europa Centrala, compusa din 9 landuri federale (Burgenland, Carintia, Austria Inferioara, Salzburg, Steiermark, Tirol, Austria Superioara, Viena si Vorarlberg). Austria are granita cu Liechtenstein si Elvetia - in vest, Italia si Slovenia - in sud, Ungaria si Slovacia - in est si Germania si Republica Ceha - in nord. 
Fiind situate in Alpi, vestul si sudul Austriei sunt renumite ca o destinatie a sporturilor de iarna. Cel mai inalt munte este Grossglockner, cu 3.798 m. Nordul si estul tarii sunt formate mai ales din terenuri deluroase. Climatul este temperat, cu ierni reci si veri racoroase.
Principalele orase sunt capitala Viena situata pe Dunare, apoi Salzburg, Innsbruck, Graz si Linz.
Austria a fost locul de nastere al mai multor compozitori faimosi ca de exemplu Wolfgang Amadeus Mozart, Johann Strauss Sr., Johann Strauss Jr., Arnold Schoenberg, Anton Webern sau Alban Berg (ultimii trei au facut parte din faimoasa A Doua Scoala Vieneza, vezi Muzica Austriei). La Viena si-au compus principalele opere compozitori renumiti, precum Ludwig van Beethoven, Joseph Haydn s.a. Alti austrieci renumiti au fost fizicienii Ludwig Boltzmann si Erwin Schrodinger, filozofii Ludwig Wittgenstein si Kurt Goedel, psihoanalistul Sigmund Freud, poetul Peter Rosegger si pictorul Gustav Klimt. Mari juristi precum Rudolf von Ihering, Hans Kelsen s.a. au facut celebra scoala vieneza de drept, in special in domeniul dreptului public si dreptului international public. In domeniul economiei un austriac de seama a fost Joseph Alois Schumpeter.
Actuala capitala a Austriei, Viena, a devenit resedinta a Habsurgilor in 1278, iar in 1438 si 1918 a fost resedinta imperiala. Este situata pe Dunare, la poalele masivului muntos Padurea Vieneza si concentreaza o cincime din populatia tarii. Prin impresionanta pozitiei sale politice si geografice, Viena a fost scena multor evenimente istorice europene: atacul si asediul turcilor din 1529 si 1683, domnia imparatesei Maria Teresa, Congresul de la Viena (1814-1815), ce a urmat infrangerii lui Napoleon, condus de diplomatul austriac Metternich, domnia imparatului Franz Joseph (1848-1916). Constituie al treilea sediu al organismelor ONU dupa New York si Geneva. 
Germania este situata in Europa Central-Nordica avand ca limite Marea Nordica, Danermaca, Marea Baltica, Cehia, Austria, Elvetia, Franta, Luxemburg, Belgia, Olanda, Polonia. Suprafata Germaniei este de 356 945 km2.
Bavaria, in germana Bayern sau oficial Freistaat Bayern, este landul ce cuprinde partea de Sud-Est a Germaniei. Cuvantul Freistaat (republica; literal ,,stat liber"), folosit in loc de Land sau Bundesland (land federal; literal ,,tara din federatie") in denumirea oficiala a Bavariei, are o semnificatie simbolica. De importanta legislativa si administrativa este constitutia bavareza, la respectarea careia vegheaza Curtea Constitutionala a Bavariei (Bayerischer Verfassungsgerichtshof), cu sediul in Munchen. Bavaria nu are o autonomie mai mare decat celelalte landuri si nu exista optiunea legala ca ea sa paraseasca statul federal german. Totusi o empatie pentru un separatism teritorial are o lunga traditie pe teritoriul Germaniei si se manifesta mai ales in Bavaria unde traditiile, folclorul si religia joaca inca un rol important in viata majoritatii bavarezilor. Interesele Bavariei sunt reprezentate de delegatii landului Bavaria in Bundesrat (,,Consiliul federal"), care este camera superioara a parlamentului federal (echivalenta senatului in alte tari) si totodata locul in care sunt discutate interesele specifice ale landurilor in raport cu federatia si in raport cu celelalte landuri.
1.3. Piata tinta 
Acest circuit se adreseaza persoanelor cu venituri mijlocii si mari, iubitori ai calatoriilor, care isi doresc sa petreaca in stil austriac alaturi de populatia locala si sa invete despre cultura si traditia unei tari interesante din acest punct de vedere. Pe langa acestea turistii nostri au ocazia sa viziteze cele mai interesante locuri, atat in Austria, cat si in regiunea germanica Bavaria. In circuit sunt incluse vizitarea unor mueze, edificii religioase si constructii de mare valoare istorica fiind astfel adresat persoanelor care doresc sa-si imbunatateasca cultura generala. In consecinta daca va simtiti obositi, stresati si inconjurati de prea multe griji, solutia ideala ar fi o calatorie. Si nu orice calatorie, ci descoperirea frumusetilor Austriei si ale Bavariei.


Fisiere in arhiva (1):

  • Program Turistic Descopera Farmecul Austriei si al Bavariei.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 6 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!