Proiect Practica - SC Fati M Club SRL - Hotel Club Mediteraneean

Extras din proiect Cum descarc?

Prezentarea de ansamblu a 
S.C. FATI M CLUB S.R.L.,HOTEL CLUB MEDITERANEEAN
1.1 Statutul juridic 
Sub denumirea initiala ,S.C. MERMIN S.A, a luat fiinta in anul 1995 in urma hotararii judecatoresti din data de 10.03.1995 ,fiind inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J13/2217/1995 
Anul 2006 a adus schimbari in cadrul firmei,trecandu-se de la vechea denumireS.C. MERMIN S.A la S.C FATI M CLUB S.R.L.,schimbandu-se in acelasi timp si tipul de societate ,trecandu-se astfel de la o societate pe actiuni ,la o societate cu raspundere limitata. 
In prezent societatea isi desfasoara activitatea sub numarul de inregistrare in Registrul Comertului J40/7077/2004. 
Capitalul social depus la infiintarea societatii a fost de 100.000 RON ulterior acesta marindu-se prin aport de mijloace fixe (trei imobile folosite ca sedii de hotel, doua automobile si alte mijloace fixe) astfel ca la sfarsitul anului 2008 capitalul propriu al firmei a fost de 9.518.052 RON.
Veniturile firmei provin din vanzarea serviciilor hoteliere ,in anul 2008 avand o cifra de afaceri de 13.768.685. . Profitul net corespunzator pentru aceeasi perioada a fost de 790.059
1.2 Profil de activitate 
Conform celor inscrise in statut S.C. FATI M CLUB S.R.L.. are un profil complex de prestare de servicii dupa cum urmeaza :
*cod CAEN 5510 :Hoteluri si alte facilitati de cazare similare.
Comert cu ridicata
5131 - cu fructe si legume ;
5132 - cu carne si mezeluri ;
5133 - cu produse lactate, oua, uleiuri si grasimi comestibile ;
5134 - cu produse din peste, crustacee si moluste ;
Servicii
5542 - cafenele si baruri cu spectacol ;
6022 - transporturi cu taxiuri ;
6413 - activitati de curier ;
Baza materiala si personalul existent permit sustinerea tuturor activitatilor prevazute in statut, pe masura patrunderii pe pietele din domeniile precizate.
1.3 Dimensiunea si complexitatea activitatii 
Domeniul de activitate inscris in Ceritifcatul de Inregistrare la Registrul Comertului este urmatorul: servicii si activitati de turism, hoteliere si de agrement, in nume propriu sau prin reprezentanti in tara si strainatate. 
Hotelul Club Mediteraneean*** are o pozitie excelenta in statiunea Mamaia aflandu-se situat in centrul Statiunii Mamaia, la 30 de metri de plaja. 
Personalul angajat al societatii este format din 114 persoane structurate pe diverse categorii si niveluri ierarhice.
Complexul turistic Club Mediteraneean este construit pe o suprafata de 27.000 mp si dispune de 2 hoteluri:Minerva si Mercur,insumand 602 locuri in camere single si duble dotate cu:
oTV color
ofrigider
otelefon cu acces international
oinstalatii de climatizare
oacces pe baza de cartela magnetica - deplina siguranta.
Turistii beneficiaza totodata de numeroase dotari si facilitati: piscina pentru adulti si pentru copii, sezlonguri gratuite la piscina, parcare spatioasa - gratuit, in limita locurilor disponibile, numeroase baruri, restaurante cu diverse specialitati nationale si internationale, teatru cu o capacitate de 600 de locuri , 2 terenuri de tenis , salon de mic dejun, room-service, schimb valutar, parc pentru copii.In fiecare seara, pe terasa hotelului are loc un program artistic in care participa cele mai cunoscute vedete autohtone, cu un bogat repertoriu national si international. Pentru turistii straini, si nu numai, se organizeaza un spectacol cu muzica si dansuri traditionale romanesti.
2. Obiectivele de dezvoltare si modernizare ale hotelului Club Mediteraneean, Mamaia: 
oHotelul Club Mediteraneean a primit cu ocazia deschiderii oficiale din iulie 1999, diploma de excelenta din partea prestigioasei firme Carison Wagonlit.
In Decembrie 1999, Autoritatea Nationala pentru Turism a acordat titlul de excelenta
in turism Hotelului Club Mediteraneean pentru lucrarile de modernizare efectuate.
Complexul Club Mediteraneean Mamaia este construit pe o suprafata de 27.000 mp.si are 602 spatii de cazare dotate cu instalatii de climatizare, avand urmatoarea structura: 259 camere duble, 8 garsoniere si 13 apartamente de lux. 
Hotel Club Mediteraneean Minerva*** situat in zona centrala a statiunii, la doua minute de plaja, dispunand de 151 camere duble, complet mobilate. 
Hotel Club Mediteraneean Mercur** a fost renovat in anul 2007, cu 129 camere duble complet mobilate, dotate cu televizor, cablu tv, minibar, geamuri termopan, parchet, baie cu dus este una dintre cele mai bune variante de cazare datorita conditiilor bune de cazare si serviciilor de calitate.
Vila Parasita nerenovata, dar cu avantajul pozitiei si cel al tarifelor accesibilesi cu o atmosfera mai rustica.Capacitatea de cazare este de 13 camere double, care au baie proprie cu dus, tv, cablu tv.
3.Studiul sistemului actual de management: 
Pentru exercitarea rationala a ansamblului de procese si relatii de management, firma a definit sistemul sau de management pe care l-a dezvoltat astfel:
- Subsistemul organizatoric
- Subsistemul informational
- Subsistemul decizional
- Subsistemul metodologic
- Subsistemul altor elemente ale sistemului de management
1. Subsistemul organizatoric - este exprimat de principala sa componenta - structura organizatorica, proiectata corespunzator cerintelor obiectivelor firmei .
2. Subsistemul informational - este situat la nivelul nevoilor actuale si permite dezvoltarea treptata a sistemului informatic. Sunt listate pentru toate subdiviziunile firmei:
- datele si informatiile care se prelucreaza clasic si automat,
- purtatorii de informatii si circuitele informationale,
- mijloacele de prelucrare a datelor,
- destinatarii care stocheaza documentele,
astfel incat, personalul de conducere si cel de executie poate dispune, in timp util, de informatiile necesare derularii activitatilor, subactivitatilor, pentru care au atributiile si sarcinile consemnate in fisele posturilor sau instructiunile de efectuare a serviciului.
3. Subsistemul decizional - este proiectat, comunicat si implementat, la nivelul organelor de conducere si al componentelor firmei - fiind elaborate si transmise instructiuni specifice a caror aplicare permite delimitarea categoriilor de decidenti, a competentelor lor si a aplicarii riguroase a proceselor decizionale la toate nivelele ierarhice.
4. Subsistemul metodologic - este proiectat si implementat prin selectarea sistemelor, metodelor, tehnicilor si instrumentelor manageriale evoluate, necesare imediat si in perspectiva, pentru realizarea obiectivelor strategice si pentru amplificarea potentialului de viabilitate economica si manageriala a firmei.
Sunt elaborate si transmise la toate nivelele ierarhice, instructiuni specifice de adecvare si utilizare concreta a acestor sisteme, metode, tehnici si instrumente manageriale evoluate.


Fisiere in arhiva (1):

  • Proiect Practica - SC Fati M Club SRL - Hotel Club Mediteraneean.doc

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!