Rusia - Descopera Misterul

Extras din proiect Cum descarc?

Locaţii: Sankt Petersburg sau “Veneţia Nordului”, cum este adesea numită cea de-a doua capitală a Rusiei, este al patrulea oraş ca mărime în Europa, cel mai important port rusesc la Marea Baltică şi cel mai nordic oraş european cu peste 1 milion de locuitori. 
Fascinat de Paris, Roma, Veneţia şi alte oraşe europene, Petru I a dorit să reunească frumuseţile văzute într-o singură aşezare urbană. Timp de trei secole, Petersburgul a fost centrul cultural şi politic al Imperiului Rus. 
De la faimoasele festivaluri ale Nopţilor Albe la producţii teatrale şi de balet cu renume mondial, Sankt Petersburg fascinează cu viaţa sa culturală şi arhitectura inspirată din cele mai frumoase metropole Europene. 
Moscova este unul dintre cele mai aglomerate oraşe europene este şi una dintre cele mai cunoscute capitale din lume, Moscova având o fascinantă istorie şi aflându-se astăzi la începutul unei perioade de dezvoltare fără precedent. Situată chiar în centrul câmpiei est-europene, ocupând valea Râului Moskva, Moscova este de secole centrul politic, economic şi cultural al celei mai mari ţări din lume, reprezentând pentru ruşi un simbol al puterii.
Cel mai lung oraş din Europa, Sochi este o staţiune situată în regiunea Krasnodar. Se întinde de-a lungul litoralului Mării Negre pe o distanţă de 145 km şi pe la poalele Munţilor Caucaz, ceea ce oferă posibilitatea atât de a sta pe plajă, cât şi de a practica sporturi de iarnă, motiv din care a fost ales petru găzduirea Jocurilor Olimpice din anul 2014.
Are o mulţime de atracţii, printre care parcuri, plantaţii, cascade, monumente şi arhitectură extravagantă. 
Desfăşurarea pe zile:
Ziua 1
07:00 Intâlnirea la Aeroportul Otopeni
09:00 Decolarea 
12:20 Sosirea la Sankt Petersburg
13:30 Cazarea la hotelul Nevsky**** şi prânzul 
15:00 Turul Panoramic al oraşului
Vizitarea Bisericii Mântuitorului, Catedralei Smolny, Bulevardul Nevsky
19.00 Cina la un restaurant local
20.00 Plimbare pe malul Nevei şi pe canale
Hotelul Nevsky***
Biserica Mântuitorului pe Sângele Vărsat
Biserica Mântuitorului pe Sângele sau Biserica pe Sânge, cum i se mai spune, a fost construită pe locul unde a fost asasinat Alexandru al II-lea, începând cu 1883. Stilul tradiţional rusesc al bisericii contrastează cu împrejurimile în stil Baroc, Clasic şi Modernist (care contaminau Petersburgul). Biserica e o adevărată copodoperă arhitecturală.
După revoluţie, Biserica Mântuitorului a fost jefuită şi aproape distrusă. În 1932 a fost închisă. După cel de-al doilea Război Mondial, a fost transformată în depozitul Operei Mici. 
A fost restaurată cu ajutorul unei familii
Biserica are o colecţie extraordinară de icoane şi ornamente mozaice. 
Catedrala Smolny


Fisiere în arhivă (1):

  • Rusia - Descopera Misterul.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!