Slanic Moldova

Cuprins proiect Cum descarc?

Cap I: Prezentarea generala a localitati.1 
1.1. Cadrul natural.2
1.1.1. Vegetatia .3
1.1.2. Fauna .3
1.1.3. Solul .4
1.1.4. Reteaua hidrografica .5
1.1.5. Clima .5 
1.2. Populatia .6
1.3. Potential economic .9
1.4. Analiza SWOT .11
1.5. Turismul din Slanic-Moldova.12
Cap II: Partia de schi.15
2.1. Amenajarea partiei .16
2.2. Cursuri de schi .21
2.3 .Evaluarea financiara .25
Cap III: Pensiunea Happy .25
3.1. Costul proiectului .26
3.2. Politica de produs .27
3.3. Politica de promovare .28
3.4 Politica de pret . .28
Bibliografie .29


Extras din proiect Cum descarc?

Cap I: Prezentarea generala a localitatii
SLANIC MOLDOVA
Aparitia si dezvoltarea localitatii Slanic Moldova s-a datorat unor factori genetici favorabili care au individualizat evolutia acesteia si in principal resursele naturale si asezarea geografica. Asezarea, s-a dezvoltat datorita descoperirii in anul 1801, a unui izvor cu apa minerala de catre Serdarul Mihalache Spiridon
Incepand cu anul 1808, 12 familii de tarani de la Ocnele de sare se stabilesc in orasul Slanic Moldova. In anul 1825, numarul familiilor creste la 27,acestea urmand sa ingrijeasca izvoarele tamaduitoare. Se intensifica popularea Vaii Slanicului si se intemeiaza satul Cerdac si Satul Nou (Ciresoaia).
Supranumita si "Perla Moldovei", statiunea Slanic Moldova este amplasata in partea de sud-vest a judetului Bacau, la o altitudine de 530 m pe versantul estic al Carpatilor Rasariteni, respectiv muntii Nemira. Orasul este situat la 46?17' latitudine nordica, 26?37' longitudine estica. Prin parametrii sai climatici (aerul pur, bogat in aerosoli, rasini, ioni negativi de oxigen), datorita circulatiei maselor de aer ozonat si aerosoli aromati de padure, statiunea beneficiaza de un climat relaxant si tonifiant, de crutare, sedativ-stimulativ.
Slanic Moldova este una din cele 12 statiuni balneoclimaterice de importanta nationala, izvoarele sale minerale fiind medaliate in repetate randuri la concursuri
internationale.
Localitatea Slanic Moldova, oras balneo-climateric, cel mai important din Moldova
este asezata in partea de sud-vest a judetului Bacau, intr-o mica depresiune ingusta, pe flancurile estice ale muntilor Nemira, ce fac parte din lantul Trotus - Oituz. Orasul Slanic Moldova este dezvoltat in lungul paraului cu acelasi nume pe o lungime de 12 km, impreuna cu localitatile Cerdac si Ciresoaia, in defileul format de acest parau in muntii Oituzului. 
1.1. Cadrul natural
Teritoriul administrativ al orasului Slanic Moldova este amplasat pe flancurile estice ale muntilor Nemira, ce face parte din lantul Trotus-Oituz. Paraul Slanic a taiat o vale stramta, in lungul careia se desfasoara o alternanta de bazine depresionare unde sunt amplasate zonele populate. Culmile din jurul orasului prezinta inaltimi cuprinse intre 800-1000 m la nord de statiune se ridica cu pante puternice muntele Pufu (936 m). 
Zona Ceschesului ce se lasa spre valea Dofteanei, inspre nord-vest, este o culme ce duce spre muntele Sandru Mare (1639 m) si Nemira (1648 m). Pe partea stanga a vaii Slanicului, de la Vf. Pufu, se intinde coama Cheschesului (810 m), un plan neted ce duce prin doua trepte tot la muntele Sandru Mare. Aceste masive muntoase, impadurite, inchid statiunea prezentand pante deosebit de ridicate.Valea Slanicului este despartita prin culmi muntoase la nord de valea Dofteanei si la sud de valea Oituzului, iar in vecinatatea varsarii paraului Slanic in raul Trotus se afla culmea Magura, punct important de atractie turistica.


Fisiere in arhiva (1):

  • Slanic Moldova.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 6 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!