Studiu Privind Notorietatea Hotelului Olympia Spania

Cuprins proiect

1. OLYMPIA****: HOTEL, SPA & EVENTS
1.1 ISTORICUL COMPANIEI
1.2 CAMERE, STRUCTURĂ ŞI DOTĂRI
1.3 CENTRUL SPA
1.4 CENTRUL FITNESS
1.5 CENTRUL HEALTH & BEAUTY
1.6 CENTRUL DE EVENIMENTE
1.7 PISCINĂ
2. STRUCTURA ORGANIZATORICĂ A COMPANIEI
2.1. STRUCTURA DE PRODUCŢIE
2.2. STRUCTURA FUNCŢIONALĂ
3. PROMOVAREA SERVICIILOR ÎN CADRUL OLYMPIA****
3.1. MIJLOACE DE COMUNICARE CU PUBLICUL ŢINTĂ
4. MOTIVAREA RESURSELOR UMANE
5. ANALIZA CONTEXTULUI ŞI A PIEŢEI. ANALIZA SWOT 
6. STUDIU DE PIAȚĂ PRIVIND NOTORIETATEA COMPLEXULUI OLYMPIA
7. CONCLUZII
8. ANEXE


Extras din proiect

1. OLYMPIA****: HOTEL, SPA & EVENTS
Proiectat atât pentru un turism de relaxare, cât şi pentru un turism de afaceri, hotelul Olympia are un aer modern care îl diferenţiază, un mediu confortabil şi o anumită distincţie care îl particularizează faţă de alte hoteluri: grija pentru clienţii săi, ca indivizi unici; cu nevoi diferite, dar cu aceleaşi cerinţe: amabilitate din partea personalului şi servicii excelente.
Cu facilităţi superbe şi un acces extraordinar către centrul oraşului Valencia şi aeroport, acest hotel oferă camere moderne, bine utilate şi confortabile într-o locaţie convenabilă. El este situat pe strada Maestro Serrano, 3 şi 5, cod 46120 Alboraya, Valencia. Chiar în afara hotelului există o staţie de metrou, oferind acces uşor la aeroport. Centrul oraşului se află la doar 10 minute cu metroul, iar hotelul are acces şi la străzile importante ale zonei. De asemenea, în apropierea hotelului se află şi o staţie de taxi şi una de autobuz.
Dotările excelente includ o sală de gimnastică spaţioasă şi complet echipată, acoperind o suprafaţă de 4000 m², cu echipament de fitness, body-building şi biciclete fixe. De asemenea, există o piscină interioară încălzită, disponibilă pentru clienţii hotelului şi gratuită, dar şi pentru clienţii din afara acestuia. Lângă piscina mare se mai află încă o piscină mai mică, destinată copiilor sau diferitelor cursuri practicate în cadrul activităţilor sportive. Hotelul are 5 terenuri de squash şi un centru de spa bine echipat. Clienţii mai pot beneficia atât de tratamente corporale, cât şi de servicii de cosmetică în cadrul centrului de estetică, aflat în incinta zonei sportive. Pe lângă aceste servicii, aceştia îşi pot programa şi şedinţe personalizate de consiliere nutriţională. 
Pentru oamenii de afaceri, hotelul are 10 săli de conferinţă, banchete, reuniuni, cea mai mare având o capacitate de 1400 de persoane. Personalul experimentat oferă asistenţă în orice aspect al planificării oricărui tip de eveniment, seminar sau conferinţă de afaceri. 
Cu un total de 5 etaje, hotelul Olympia dispune de 3 apartamente şi 164 de camere, dintre care 5 sunt destinate persoanelor cu dizabilităţi. Primele 3 etaje sunt pentru fumători, iar ultimele 2 pentru nefumători. 
1.1. ISTORICUL COMPANIEI
Complexul cunoscut astăzi sub numele de Olympia: Hotel, SPA & Fitness şi-a început activitatea încă din anul 1887, evoluând treptat pe parcursul anilor până la oferirea diversităţii de servicii ce se prestează în prezent. 
Primele dotări puse la dispoziţia clienţilor au fost saloanele pentru organizarea de evenimente, urmate, până în anul 1995, de construcţia piscinei acoperite şi a cafeteriei. În locul pistelor de squash de astăzi, clienţii Olympia aveau alternativa jocurilor de popice pe pistele special amenajate. A urmat apoi deschiderea centrului fitness, în care se organizau cursuri precum: arte marţiale, tenis, badminton, etc, apoi organizarea cursurilor de înot în piscină şi deschiderea unui magazin cu articole şi echipamente sportive.
Abia în anul 1999 începe construcţia hotelului de 4 stele, amenajarea celei de-a 2-a piscine, mai mici, potrivite pentru cursurile adresate copiilor, dar şi amenajarea centrului SPA şi reamenajarea spaţiilor existente.
OLYMPIA – O LUME DE SENZAŢII LA ÎNDEMÂNA TUTUROR!
În prezent, Olympia Spa&Fitness pune la dispoziţia clienţilor săi un spaţiu de peste 9.000 mp, destinaţi activităţilor sportive, bunăstare şi relaxare. Clientul va fi cel care decide când şi cum doreşte să le foloseasc, iar Olympia îî va pune la dispoziţie cei mai buni profesionişti. 
Dotările sportive sunt gândite pentru toate tipurile de clienţi. La Olympia se pot gasi mai mult de aparate de cardio, 200 de fitness, 2 săli pentru activităţi indoor şi 5 săli pentru cursurile realizate împreună cu antrenorii noştri. Se realizează mai mult de 120 de ore de cursuri coordonate de antrenori în fiecare săptămână: spinning, rowing, indoor walking, aerobic, step, abdominales, G.A.P., body combat, body balance, body pump, dans oriental, dance, hip-hop, pilates, capoeira, yoga, aki, arte marţiale, antrenamente personalizate, dansuri de salon, etc. În spaţiul amplu destinat vestiarelor şi zonei de relaxare se găsesc şi o piscina jacuzzi şi 2 tipuri de saună, unde după realizarea unui efort fizic considerabil, clientul se poate bucura de o binemeritată relaxare. 
Piscinele: Olzmpia dispune de o piscină de dimensiunea 10x20 mp, unde se organizează cursurile de înot pentru toate vârstele, fiind totodată şi la dispoziţia abonaţilor noştri. O alta piscina de 9x5 mp este destinată organizării cursurilor de acuagym, nataţie terapeutică, gimnastică în apă pentru viitoarele mame şi cursuri de înot pentru copiii de vârste mai mari de 3 luni. 
Centrul SPA este ideal pentru a experimenta o întreagă lume de senzaţii, atât pentru beneficiile rezultate din parcurgerea circuitului nostru termal, cât şi pentru marea varietate de tratamente care se pot realiza în cele 7 cabine disponibile. 
Health&Beauty este numele centrului inovator de estetica în care se realizează o diversitate de tratamente prin interediul celei mai moderne aparaturi.
Squash: pe cele 5 piste de squash amenajate se pot juca partide cu durate de minim ½ ora ca amator, sau chiar realiza campionate la nivel regional sau naţional. Olzmpia dispune şi de o şcoală de formare pentru copii şi adulţi.
Solarium: clienţii Olympia se pot bucura oricând doreşti de apatatele noastre de raze UV, în sedinţe de 8 minute care garantează un bronz progresiv şi natural.
1.2. CAMERE, STRUCTURĂ ŞI DOTĂRI
Hotelul are în dotare 167 de camere, care pot fi grupate astfel:
• 3 camere single
• 86 camere double cu pat matrimonial
• 70 camere double twin
• 3 suite
• 5 junior suite.
În majoritatea camerelor se practică rearanjarea paturilor în funcţie de rezervări şi necesităţi. Dacă există o cerere mare, se pot amenaja maxim 37 carere double, 13 camere cu 4 paturi şi 1 cameră pentru 5 persoane.
Cinci dintre camere au fost amenajate special pentru persoanele cu dizabilităţi. Primele 3 etaje sunt pentru fumători, iar ultimele 2 pentru nefumători. 
Fiecare camera este dotată cu conexiune Wi-Fi gratuită, minibar, seif, uscător de păr, TV prin satelit şi toate facilităţile necesare.


Fisiere în arhivă (1):

  • Studiu Privind Notorietatea Hotelului Olympia Spania.doc

Imagini din acest proiect

Ne pare rau, pe moment serviciile de acces la documente sunt suspendate.


Hopa sus!