Tehnici de Comunicare în Turism. Circuit Extern - Weeding Off, Honeymoon On

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Turism
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 20 în total
Cuvinte : 7105
Mărime: 91.31KB (arhivat)
Publicat de: Nicodim Toader
Puncte necesare: 6

Extras din proiect

Micul sătuc El Cortecito, a devenit în timp, datorită unui anume “senor” Cedeno din apropriatul Higuey, drept o zonă destinată tâmplarilor (denumirea provine din limba spaniola, unde “corte” înseamnă “tăiat”). Prima stradă, acum cu câte două benzi de circulație pe un sens, își face drum prin nisipul fin al localității Punta Cana, legând Aeroportul Internațional “Punta Cana” (Aeropuerto Internacional “Punta Cana”) de o serie de hoteluri, trecând de-a lungul plajei, în imediata vecinatate a Mării Caraibelor.

Înainte de micul sat de pescari El Cortecito, se află Los Corales, o zonă rezidențială, cu viluțe cochete cu un etaj, aflată chiar în centrul zonei Bavaro, un punct de referință în întregul areal turistic. În Los Corales veți găsi, pe lângă cele trei baruri aflate chiar pe plaja El Pirata (Barul Bamboo, Soles si Umi) și galeria artizanală Plaza El Pirata, trecând prin “galeriile comerciale”, instalate ad-hoc de către băștinașii ce-și vând souvenirurile. De asemenea, micul sat pescăresc El Cortecito este cunoscut pentru multitudinea restaurantelor, Capitan Cook fiind cel mai faimos, și a magazinelor cu souveniruri. Zona El Cortecito este una dintre cele mai liniștite și cochete arii din Punta Cana. Coborând spre Cabeza del Toro veți întâlni de-a lungul coastei, Hotelul Blau Natura Park precum și Hotelurile Catalonia Bavaro și Catalonia Royal Bavaro, zona terminându-se puțin mai la sud cu Hotel Punta Cana și Club Med. Arhitectura resorturilor reflectă armonia dintre om și natură, oferindu-vă spațiu extrem de larg de petrecere a sejurului: construcții de maxim trei nivele sau de tip bungalow, dispersate, iar priveliștea din camera sau apartamentul dvs. va fi de excepție: veți putea vedea grădinile tropicale ce sunt nelipsite în toate resorturile sau/și Marea Caraibelor.

Masa este servită în diverse restaurante, multe dintre ele avand un specific propriu, oricând putând să vă răcoriți cu un fresh/cocktail de mango, fructul pasiunii, papaya, ananas sau alte fructe tropicale, la una dintre piscinele așezate lângă barul dedicat fiecăreia, cu program prelungit în noapte. Mojito și Cuba Libre preparate cu romul Brugal sunt printre cele mai preferate cocktailuri în Republica Dominicana.

Toate hotelurile sau resorturile pe care LoRo Tour le oferă sunt situate chiar pe plaja Bavaro, multe dintre ele aflându-se chiar în prima linie a plajei. Localizat în partea de sud-est a Republicii Dominicane, zona Punta Cana - Bavaro începe la nord cu Playa Arena Gorda, continuă cu faimoasele Playa Bavaro, Playa Uvero Alto, Playa Macao și Playa El Cortecito Bávaro. Coborând spre sud, după cel mai estic punct al zonei întâlnim plajele Cabeza de Toro, Cabo Engaño, Punta Cana și Juanillo. Litoralul zonei Punta Cana se întinde de-a lungul a 50 km de coasta. Partea cea mai extinsa este cea a zonei Bávaro, considerată de către guvernul Republicii Dominicane a fi un tezaur național, datorită bogăției florei și faunei, dar și datorită frumuseților naturale ce se întâlnesc acolo. Plaja Bávaro (Playa Bávaro) a fost declarată de către UNESCO ca una dintre cele mai frumoase plaje din lume, în primul rând datorită apelor cristaline și al albului aproape imaculat al nisipului.

Împreuna cu alte plaje din apropriere, face parte paradisul numit “La Costa del Coco” (Coasta Cocotierilor), ce se întinde pe o suprafață de 40 km de nisip alb. Bavaro este cea mai cunoscută arie turistică în estul Republicii Dominicane, în provincia Altagracia.

Începe de la intersecția Veron, după orașul Higuey și micul sătuc Otra Banda,întinzându-se pe aproximativ 15 km spre nord, până la intersecția cu Plaja Macao (Playa Macao), fiind scăldată de apele Mării Caraibelor. Plajele sunt acoperite de nisip alb și fin, din loc în loc întâlnindu-se cocotieri ce dau puțină umbră paradisului visat. În aceeași zonă mai întâlnim și alte plaje, precum: Plaja Roco Ki (Playa Roco Ki), Plaja La Vacama (Playa La Vacama), Plaja Limon (Playa Limón) și altele.

La următoarea stradă transversală după Cortecito, se găsește Plaza Bavaro, locul ideal de unde vă puteți achiziționa souveniruri cât mai variate, să mergeți la discotecile Mangu si Areito și să ajungeți la terenul de golf White Sands, aflat la doar 30 de minute distanță de Aeroportul Internațional “Punta Cana”, în cadrul Resortului White Sands Golf & Beach.

Preview document

Tehnici de Comunicare în Turism. Circuit Extern - Weeding Off, Honeymoon On - Pagina 1
Tehnici de Comunicare în Turism. Circuit Extern - Weeding Off, Honeymoon On - Pagina 2
Tehnici de Comunicare în Turism. Circuit Extern - Weeding Off, Honeymoon On - Pagina 3
Tehnici de Comunicare în Turism. Circuit Extern - Weeding Off, Honeymoon On - Pagina 4
Tehnici de Comunicare în Turism. Circuit Extern - Weeding Off, Honeymoon On - Pagina 5
Tehnici de Comunicare în Turism. Circuit Extern - Weeding Off, Honeymoon On - Pagina 6
Tehnici de Comunicare în Turism. Circuit Extern - Weeding Off, Honeymoon On - Pagina 7
Tehnici de Comunicare în Turism. Circuit Extern - Weeding Off, Honeymoon On - Pagina 8
Tehnici de Comunicare în Turism. Circuit Extern - Weeding Off, Honeymoon On - Pagina 9
Tehnici de Comunicare în Turism. Circuit Extern - Weeding Off, Honeymoon On - Pagina 10
Tehnici de Comunicare în Turism. Circuit Extern - Weeding Off, Honeymoon On - Pagina 11
Tehnici de Comunicare în Turism. Circuit Extern - Weeding Off, Honeymoon On - Pagina 12
Tehnici de Comunicare în Turism. Circuit Extern - Weeding Off, Honeymoon On - Pagina 13
Tehnici de Comunicare în Turism. Circuit Extern - Weeding Off, Honeymoon On - Pagina 14
Tehnici de Comunicare în Turism. Circuit Extern - Weeding Off, Honeymoon On - Pagina 15
Tehnici de Comunicare în Turism. Circuit Extern - Weeding Off, Honeymoon On - Pagina 16
Tehnici de Comunicare în Turism. Circuit Extern - Weeding Off, Honeymoon On - Pagina 17
Tehnici de Comunicare în Turism. Circuit Extern - Weeding Off, Honeymoon On - Pagina 18
Tehnici de Comunicare în Turism. Circuit Extern - Weeding Off, Honeymoon On - Pagina 19
Tehnici de Comunicare în Turism. Circuit Extern - Weeding Off, Honeymoon On - Pagina 20

Conținut arhivă zip

  • Tehnici de Comunicare in Turism. Circuit Extern - Weeding Off, Honeymoon On.docx

Ai nevoie de altceva?