Cuprins
- INTRODUCERE
- Cap. 1. DIAGNOSTICUL TEHNIC AL UNITĂȚII
- Cap. 2. DIAGNOSTICUL COMERCIAL AL UNITĂȚII
- 2.1. Lista-meniu
- 2.2. Activități de marketing
- 2.3. Modalități de fidelizare a clienților
- Cap. 3. PERSONALUL
- CONCLUZII ȘI PROPUNERI
- BIBLIOGRAFIE
Extras din proiect
INTRODUCERE
Restaurantul clasic este un local public cu profil gastronomic, în care se serveşte un larg sortiment de preparate culinare (gustări calde şi reci, preparate lichide calde, mâncăruri, minuturi, salate, dulciuri de bucătărie), produse de cofetărie, patiserie, îngheţată, fructe, băuturi nealcoolice şi alcoolice, produse din tutun etc. Pentru crearea unei atmosfere animate-distractive poate dispune de formaţie muzical-artistică. Organizează servicii suplimentare: banchete, recepţii etc .
Restaurantul Boema este încadrat la categoria de 3 stele și activează în domeniul serviciilor de alimentație publică la secțiunea I. Hoteluri și restaurante, având codul CAEN 5610, corespunzător restaurantelor și altor activități de servicii de alimentație.
Acesta este situat în centrul orașului Buzău, în Piața Dacia, fiind o locație cu tradiție, cu un interior de excepție, ce oferă clienților o atmosferă caldă și servire ireproșabilă.
Fig. 1. Hartă de acces – Restaurant Boema, Buzău
Boema Restaurant S.R.L. are sediul în orașul Buzău, pe strada Independenței numărul 1 şi este o societate cu răspundere limitată, cu personalitate juridică ce se organizează şi funcţionează conform statutului societăţii. Societatea a fost înființată la data de 18 aprilie 1991, iar durata acesteia este nedeterminată.
Tabel 1. Elemente de identificare – Restaurant Boema
Denumire Boema Restaurant S.R.L.
Adresă Str.Independenței nr. 1, Buzău, județul Buzău
Telefon 0238720100
Cod Unic de Înregistrare RO 1146242
Număr înmatriculare la Registrul Comerțului J10/610/1991
Persoane din conducere Administratori:
• Stan Victor
Asociați:
• Stan Victor
• Stan Ovidiu
Cap. 1. DIAGNOSTICUL TEHNIC AL UNITĂŢII
Restaurantul Boema este compus dintr-un singur corp de clădire, la care se adaugă terasa care își desfășoară activitatea, ca pizzerie, în toate anotimpurile. Aspectul exterior este unul foarte bun, abordând o arhitectură modernistă și culori neutre (bej, maro), încadrându-se astfel în ansamblul clădirilor din împrejurimi.
În ceea ce privește organizarea interioară, restaurantul dispune de un hol de primire cu garderobă și grup sanitar și un salon de servire de dimensiuni mari, care poate fi modulat, permițând astfel crearea mai multor spații de dimensiuni mai mici și a unor separeuri.
Preview document
Conținut arhivă zip
- Tehnici de Organizare si Management al Restaurantului Boema, Buzau.docx