Tehnici de Organizare si Management al Restaurantului Boema, Buzau

Cuprins proiect Cum descarc?

INTRODUCERE
Cap. 1. DIAGNOSTICUL TEHNIC AL UNITATII
Cap. 2. DIAGNOSTICUL COMERCIAL AL UNITATII
2.1. Lista-meniu
2.2. Activitati de marketing
2.3. Modalitati de fidelizare a clientilor
Cap. 3. PERSONALUL
CONCLUZII SI PROPUNERI
BIBLIOGRAFIE


Extras din proiect Cum descarc?

INTRODUCERE
Restaurantul clasic este un local public cu profil gastronomic, in care se serveste un larg sortiment de preparate culinare (gustari calde si reci, preparate lichide calde, mancaruri, minuturi, salate, dulciuri de bucatarie), produse de cofetarie, patiserie, inghetata, fructe, bauturi nealcoolice si alcoolice, produse din tutun etc. Pentru crearea unei atmosfere animate-distractive poate dispune de formatie muzical-artistica. Organizeaza servicii suplimentare: banchete, receptii etc .
Restaurantul Boema este incadrat la categoria de 3 stele si activeaza in domeniul serviciilor de alimentatie publica la sectiunea I. Hoteluri si restaurante, avand codul CAEN 5610, corespunzator restaurantelor si altor activitati de servicii de alimentatie.
Acesta este situat in centrul orasului Buzau, in Piata Dacia, fiind o locatie cu traditie, cu un interior de exceptie, ce ofera clientilor o atmosfera calda si servire ireprosabila.
Fig. 1. Harta de acces - Restaurant Boema, Buzau
Boema Restaurant S.R.L. are sediul in orasul Buzau, pe strada Independentei numarul 1 si este o societate cu raspundere limitata, cu personalitate juridica ce se organizeaza si functioneaza conform statutului societatii. Societatea a fost infiintata la data de 18 aprilie 1991, iar durata acesteia este nedeterminata.
Tabel 1. Elemente de identificare - Restaurant Boema 
Denumire Boema Restaurant S.R.L.
Adresa Str.Independentei nr. 1, Buzau, judetul Buzau
Telefon 0238720100
Cod Unic de Inregistrare RO 1146242
Numar inmatriculare la Registrul Comertului J10/610/1991
Persoane din conducere Administratori:
o Stan Victor
Asociati:
o Stan Victor
o Stan Ovidiu
Cap. 1. DIAGNOSTICUL TEHNIC AL UNITATII
Restaurantul Boema este compus dintr-un singur corp de cladire, la care se adauga terasa care isi desfasoara activitatea, ca pizzerie, in toate anotimpurile. Aspectul exterior este unul foarte bun, abordand o arhitectura modernista si culori neutre (bej, maro), incadrandu-se astfel in ansamblul cladirilor din imprejurimi.
In ceea ce priveste organizarea interioara, restaurantul dispune de un hol de primire cu garderoba si grup sanitar si un salon de servire de dimensiuni mari, care poate fi modulat, permitand astfel crearea mai multor spatii de dimensiuni mai mici si a unor separeuri.


Fisiere in arhiva (1):

  • Tehnici de Organizare si Management al Restaurantului Boema, Buzau.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:



* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!