Tehnici de organizare și management al Restaurantului Boema, Buzău

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Turism
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 15 în total
Cuvinte : 2712
Mărime: 2.02MB (arhivat)
Publicat de: Cornelia Dascalu
Puncte necesare: 6
UNIVERSITATEA TRANSILVANIA DIN BRAŞOV FACULTATEA DE ŞTIINŢE ECONOMICE ŞI ADMINISTRAREA AFACERILOR Programul de studii: Economia comerţului,turismului şi serviciilor

Cuprins

  1. INTRODUCERE
  2. Cap. 1. DIAGNOSTICUL TEHNIC AL UNITĂȚII
  3. Cap. 2. DIAGNOSTICUL COMERCIAL AL UNITĂȚII
  4. 2.1. Lista-meniu
  5. 2.2. Activități de marketing
  6. 2.3. Modalități de fidelizare a clienților
  7. Cap. 3. PERSONALUL
  8. CONCLUZII ȘI PROPUNERI
  9. BIBLIOGRAFIE

Extras din proiect

INTRODUCERE

Restaurantul clasic este un local public cu profil gastronomic, în care se serveşte un larg sortiment de preparate culinare (gustări calde şi reci, preparate lichide calde, mâncăruri, minuturi, salate, dulciuri de bucătărie), produse de cofetărie, patiserie, îngheţată, fructe, băuturi nealcoolice şi alcoolice, produse din tutun etc. Pentru crearea unei atmosfere animate-distractive poate dispune de formaţie muzical-artistică. Organizează servicii suplimentare: banchete, recepţii etc .

Restaurantul Boema este încadrat la categoria de 3 stele și activează în domeniul serviciilor de alimentație publică la secțiunea I. Hoteluri și restaurante, având codul CAEN 5610, corespunzător restaurantelor și altor activități de servicii de alimentație.

Acesta este situat în centrul orașului Buzău, în Piața Dacia, fiind o locație cu tradiție, cu un interior de excepție, ce oferă clienților o atmosferă caldă și servire ireproșabilă.

Fig. 1. Hartă de acces – Restaurant Boema, Buzău

Boema Restaurant S.R.L. are sediul în orașul Buzău, pe strada Independenței numărul 1 şi este o societate cu răspundere limitată, cu personalitate juridică ce se organizează şi funcţionează conform statutului societăţii. Societatea a fost înființată la data de 18 aprilie 1991, iar durata acesteia este nedeterminată.

Tabel 1. Elemente de identificare – Restaurant Boema

Denumire Boema Restaurant S.R.L.

Adresă Str.Independenței nr. 1, Buzău, județul Buzău

Telefon 0238720100

Cod Unic de Înregistrare RO 1146242

Număr înmatriculare la Registrul Comerțului J10/610/1991

Persoane din conducere Administratori:

• Stan Victor

Asociați:

• Stan Victor

• Stan Ovidiu

Cap. 1. DIAGNOSTICUL TEHNIC AL UNITĂŢII

Restaurantul Boema este compus dintr-un singur corp de clădire, la care se adaugă terasa care își desfășoară activitatea, ca pizzerie, în toate anotimpurile. Aspectul exterior este unul foarte bun, abordând o arhitectură modernistă și culori neutre (bej, maro), încadrându-se astfel în ansamblul clădirilor din împrejurimi.

În ceea ce privește organizarea interioară, restaurantul dispune de un hol de primire cu garderobă și grup sanitar și un salon de servire de dimensiuni mari, care poate fi modulat, permițând astfel crearea mai multor spații de dimensiuni mai mici și a unor separeuri.

Preview document

Tehnici de organizare și management al Restaurantului Boema, Buzău - Pagina 1
Tehnici de organizare și management al Restaurantului Boema, Buzău - Pagina 2
Tehnici de organizare și management al Restaurantului Boema, Buzău - Pagina 3
Tehnici de organizare și management al Restaurantului Boema, Buzău - Pagina 4
Tehnici de organizare și management al Restaurantului Boema, Buzău - Pagina 5
Tehnici de organizare și management al Restaurantului Boema, Buzău - Pagina 6
Tehnici de organizare și management al Restaurantului Boema, Buzău - Pagina 7
Tehnici de organizare și management al Restaurantului Boema, Buzău - Pagina 8
Tehnici de organizare și management al Restaurantului Boema, Buzău - Pagina 9
Tehnici de organizare și management al Restaurantului Boema, Buzău - Pagina 10
Tehnici de organizare și management al Restaurantului Boema, Buzău - Pagina 11
Tehnici de organizare și management al Restaurantului Boema, Buzău - Pagina 12
Tehnici de organizare și management al Restaurantului Boema, Buzău - Pagina 13
Tehnici de organizare și management al Restaurantului Boema, Buzău - Pagina 14
Tehnici de organizare și management al Restaurantului Boema, Buzău - Pagina 15
Tehnici de organizare și management al Restaurantului Boema, Buzău - Pagina 16

Conținut arhivă zip

  • Tehnici de Organizare si Management al Restaurantului Boema, Buzau.docx

Alții au mai descărcat și

Turismul rural în comuna Bran

Turismul rural, ecologic si cultural în comuna Bran Pe baza experienteiternationale si a practicilor întâlnite în ultimii ani, în România sunt...

Tehnici de Organizar și Management la Hotelul Kronwell

Introducere Experienţa cazării la un hotel poate face diferenţa şi poate transforma orice deplasare într-o călătorie de neuitat,orice întâlnire...

Organizarea unui Restaurant cu Specific Românesc și Internațional

Prezentare Obiectivul unităţii este de a satisface pe deplin exigenţele gastronomice ale clienţilor, având în vedere că preocuparea oamenilor...

Serviciile în Turism

Turismul reprezinta astazi, prin continutul si rolul sau, un domeniu distinct de activitate, o componenta de prima importanta a vietii economice...

Proiect de gestiunea unităților operative turistice

Fiecarui capitol ii revine subcapitolul in care sunt mentionate punctele tari si punctele slabe simodalitatile propuse pentru ameliorarea...

Hotelurile Hilton

Hilton Hhonors Worldwide : Razboiul loialitatii Hotelurile Hilton privesc cele mai frecvente programe ale oaspetilor ca cel mai important...

Ai nevoie de altceva?