Vacanta in China

Extras din proiect Cum descarc?

PROGRAM
ZIUA 1. BUCURESTI  BEIJING
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 16:00 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare cursa AUSTRIAN AIRLINES cu destinatia Bejing, via Viena.
ZIUA 2. BEIJING
Sosire la Beijing la ora 12:55. Transfer in oras. Dupa pranz (inclus), cazare hotel 3*. Timp liber pentru odihna sau cumparaturi. Cina la un restaurant local, urmata de o plimbare de voie in centru, cu insotitorul de grup, pentru o mai buna cunoastere a zonelor pietonale ale orasului. 
Panorama a Beijingului
ZIUA 3. BEIJING
Dupa micul dejun, incepem o excursie de o zi, avand ca obiectiv principal Marele Zid (sectiunea Juyongguan Pass), structura imensa, cu o lungime de 6.700 km. Zidul traverseaza cinci provincii ale Chinei si a fost construit in principal in scop de aparare impotriva atacurilor mongole. Excursia continua cu vizitarea unui magazin traditional de cloisonne-uri, urmat de pranz. In partea a doua a zilei continuam programul cu Drumul Sacru si cu vizitarea unuia dintre Mormintele Ming Vom incheia excursia cu cina traditionala chinezeasca, avand ca preparat principal rata, gatita dupa metode stravechi, de la anii 1300. Cazare in Beijing.
Cele 13 morminte ale dinastiei Ming se gasesc in localitatea Changping, situata la circa 70 km nord de centrul orasului Beijing.Pe o suprafata de circa 40 de kmp, inconjurata din trei parti de masive muntoase, sunt presarate mormintele a 13 imparati, 23 de imparatese si numerosi printi, printese si curtezane. Toate lacasele funerare se afla la poalele muntilor intr-o zona pitoreasca, cu vegetatie luxurianta. 
Panorama a Marelui Zid
ZIUA 4. BEIJING
Mic dejun. Dimineata vizitarea Templului Cerului, constructie care se intinde pe o suprafata de cca 2.700.000 mp. Templul a fost construit in anul 1420 in timpul Dinastiei Ming ca sacrificiu inchinat Cerului. Pranz la un restaurant local. Excursia continua cu vizitarea a doua temple renumite si bine conservate: Templul Lama  construit in 1694 in timpul dinastiei Qing, locuinta initiala a imparatului Yongzheng, si mai tarziu centru administrativ  si Templul lui Confucius. Acesta a fost construit in 1302 si este a doua constructie ca marime inchinata lui Confucius dupa Templul din satul natal Qufu. Excursia de azi se va incheia cu vizitarea unui atelier de prelucrare a perlelor originale. Cina si cazare in Beijing.


Fisiere in arhiva (1):

  • Vacanta in China.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!